Znečisťovanie verejného priestoru návštevníkmi kovošrotu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jozef 21. augusta 2016

Navstevnici miestneho zberu zeleza znecistuju blizke okolie (napr. priestor okolo automatu na listky MHD) odpadkami (plastove flase od lacneho vina, vsetok mozny iny odpad). Rovnako je ich zvyseny vyskyt a pohyb v priestore zeleznicnej trate za zberom, kam je vstup zakazany...

22. august 2016

jaro

A co teraz ocakavas od starostu?
23. august 2016

palkov

Jozef - si trochu pomyleny v case a priestore,..Fotka je stara 2,5 roka, ked tam bol Kovod a PAXtrade.
Dnes je prevadzkovatelom Palkov s.r.o. - podobny ako ty uz tam poslali vsetky mozne kontroly,.
A to ta mrzi asi nejviac - ze bez zavad,..Je tam dnes poriadok,cisto a najvyssie vykupne ceny odpadov v meste,..Preto si zbernu oblubili miestny obcania a navstevuju ju 7 dni v tyzdni 8,00-20,00 hod. A neprispôsobivých obcanov, bordelarov je plne mesto - u nas tvoria len 2% trzieb.
27. august 2016

Jozef

Aktualne foto - automat na listky MHD
27. august 2016

Jozef

Pomyleny ste tak mozno vy, fotka bola pridana ako ilustracna. Je mi jedno kto je prevadzkovatelom, ja ziadne kontroly neposielam a je mi tym padom jedno ci so zavadami alebo bez zavad ;) . Namiesto osocovania a reklamy, ktoru si tu samoucelne robite by bolo vhodne aby ste tych ktori u Vas robia 2% trzieb ako tvrdite vychovali tak, aby nerobili na chodniku a pri MHD automate pred Vasim kovosrotom a v okoli neporiadok (lebo tie flase od lacneho vina sa tam same neobjavuju). Ja, aj ostatni obyvatelia vam budeme vdacni, nejde mi vobec o to, aby som sa tu s niekym hadal, ale o to, aby sa problem vyriesil..
29. august 2016

palkov

Neprisposbivych obcanov je plne mesto a grupuju sa tu z celého Slovenska,..-vytvorila ich spolocnost - ta sa ma teda o nich postarat,..
My pre poriadok urobime to ,ze do 14 dni pristavime kontajner a bordel sa vyzbiera,..
potom o mesiac znovu ,..o dalsi znovu,.atd,..
13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia Verejného poriadku nahlásené miesto je kontrolované a pravidelne čistené.

Jana Plevová
23. január 2021

Martin Uváček

Zberné suroviny boli zrušené a ich budova odstránená v roku 2020. Areál je momentálne uzavretý. Teda odpadol dôvod aby sem asociali vôbec niečo donášali. Teda týmto sa uzavrel aj sám podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania