Veľmi pomalá tlač lístkov MHD

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Jozef 23. augusta 2016

Niektore automaty tlacia listky velmi pomaly - dosledkom toho vela ludi zmeska spoj. Automaty tlacia rozdielne, najpomalsi je asi na zastavke Rajska (asi 20 sekund na 1 listok, co je v poobednej spicke celkom problem), dalej velmi pomale su napr. na zastavkach Kamenne namestie, Namestie SNP, Pionierska, Postova - Martinus...

Naproti tomu automat na zastavke Vysoka tlaci listky vo frekvencii 2-3 sekundy, nie je mozne vymenit vsetky tlaciace mechanizmy, aby tlacili listky v akceptovatelnom case?

23. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, DPB, a.s. pristúpil k modernizácii automatov a k lepšiemu servisovaniu týchto automatov, do ktorého spadá aj výmena tlačiarní. Nie je to však proces, ktorý je možné zrealizovať na počkanie. Poprosíme cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a zhovievavosť, nakoľko nie je v silách DPB, a. s. zrealizovať všetky zmeny hneď či už z technického tak aj z ekonomického hľadiska.
Od 1.9.2016 cestujúca verejnosť môže využívať nákup cestového lístka priamo vo vozidle prostredníctvom elektronickej peňaženky.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, automaty na cestovné lístky sú postupne upravované na rýchlejšiu tlač a medzičasom sme zaviedli ďalšie spôsoby rýchlejšieho nákupu cestovných lístkov, napríklad aplikáciu IDS BK. Ďakujeme za podnet.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania