Zlé osvetlenie vchodu/ulice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Zlé osvetlenie na Nezábudkovej ulici pri vchode 52. Lampa obrastená ihličnanom neposkytuje dostatok svetla a zapríčiňuje zhoršenú viditeľnosť v tomto úseku.

29. október 2016

sona

Zatienené svietidlo

dobrý deň,medzi vchodmi do činžiakov na Nezabudkovej ulici c. 52 a 50 je umiestnené svietidlo verejného osvetlenia,ktore je zatienené stromom. obyvateľom preto znemožňuje vidieť na zámok do vchodu,ktory je osvetlený iba týmto spôsobom. prosím o úpravu stromu tak,aby svietidlo slúžilo verejnosti a svetlo bolo efektívne využité a nápomocné hlavne v tme. dakujem
29. október 2016

sona

Strom vs. svietidlo

Dobrý deň,posielam podnet druhýkrát, keďže bol označený ako za vyriešený, pričom nie je. Medzi vchodmi do činžiakov na Nezabudkovej ulici c. 52 a 50 je umiestnené svietidlo verejného osvetlenia,ktore je zatienené stromom. obyvateľom preto znemožňuje vidieť na zámok do vchodu,ktory je osvetlený iba týmto spôsobom. prosím o úpravu stromu tak,aby svietidlo slúžilo verejnosti a svetlo bolo efektívne využité a nápomocné hlavne v tme. dakujem
02. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,



Dobrý deň,
naši pracovníci vykonali kontrolnú ohliadku rezu smreka z dôvodu zasahovania konárov do elektrického osvetlenia na Nezábudkovej 50-52 v Bratislave a dávame Vám nasledovné stanovisko.
Konáre smreka boli orezané, aby bol zabezpečený prienik verejné osvetlenie. Nie je možné orezať smrek tak, aby bolo vidieť do vchodu. Pri každom vchode sa nachádza el. osvetlenie bez žiarovky. Viď fotka.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania