Burina - Šafárikovo námestie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. augusta 2016

Na Šafárikovom námestí pri prechode pre chodcov smerom na Starý most je ostrovček zelene - presnejšie povedané buriny. Kompletne zaburinené.
Vo Viedni v strede mesta by sme niečo také ťažko našli.

01. september 2016

Iva

No to som zvedavá ako toto dopadne. V línii nábrežia zatiaľ Magistrát neriešil žiadny podnet, až na smetné koše na Pribinovej ulici. Tie vskutku osadili, ale nedoriešili stav pozemku a výťahy pod Mostom Apollo. Ani poriadne nevyriešili burinu okolo stromov na Vajanského nábreží. Tú zväčša vypleli obyvatelia ulice. Tak uvidíme.
03. september 2016

občan Peter

Pokosené, ale za takúto údržbu by som tej firme nedal ani cent.

04. september 2016

Iva

Je 4.9. 2016 bola som sa tam ráno pozrieť a vyzerá to skutočne strašne . Pokosená tráva neuprataná. Medzi kríkmi , ktoré by mali lemovať záhon trčí burina. Na chodníku je rozhádzaná tráva z kosenia. Balkán jednoducho začína v Bratislave , priatelia. Teraz rozmýšľam , že som tam už dlho nebola, či to tam náhodou nevyzerá lepšie, aby som tých Balkáncov neurazila ;)
04. september 2016

Anonymný užívateľ

Otrasné ! Tak vyzerá výsledok práce firmy, ktorá sa PROFESIONÁLNE stará o zeleň v BA. Firmu treba navždy vykázať za brány mesta !!! Kedysi sa zelené plochy kosili kosačkami. Vtedy bol aký-taký predpoklad, že z ošetrovanej plochy môže byť aj trávnik. V súčasnosti množstvo plôch šklbú lankovými vyžínačmi – výsledok viď na foto. Z takto ošklbanej plochy trávnik nikdy nebude.
05. september 2016

Anonymný užívateľ

Navrhujem, aby stav podnetu "Vyriešený" bol zmenený na stav "Odfláknutý". Ďakujem.
05. september 2016

Iva

Súhlas

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania