Zmena stavby po dokončení - parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Michal 26. augusta 2016

Dobrý deň,
stavba - administratívna budova na Úderníckej ulici bola skolaudovaná bez spodného parteru, ktoré slúžilo na parkovanie pre administratívnu budovu. Krátko po skolaudovaní sa prízemná časť prerobila na ďalšie administratívne priestory. Parkovacie miesta zanikli a nové nepribudli. Bola uvedená stavebná úprava - zmena riešená v stavebnom konaní kde sa nahradili parkovacie miesta?
Ďakujem.

28. august 2016

Jaro

Čo ťa je potomtom.
31. august 2016

Odpoveď samosprávy

Stavba – administratívna budova na Úderníckej bola povolená ako dodatočná zmena stavby skladu, ktorá bola povolená v roku 2012. Zmena spočívala vo zmene vnútornej dispozícii a v zmene výšky stavby. Stavba „ Roxor Hall“ bola povolená ako nepodpivničený trojpodlažný objekt. Spodný parter nebol určený na parkovanie a v stavebnom konaní nebol tak skolaudovaný. Stavebník preukázal prislúchajúci počet parkovacích miest dlhodobým prenájmom priľahlých vybudovaných parkovísk od spoločnosti KREAL, s.r.o.

mestská časť BA-Petržalka
05. september 2016

Michal

Na odpoveď MČ sa vynára otázka č.2:
Ako potom má zabezpečené parkovacie miesta spol. KREAL s.r.o? To Vás už nezaujíma? Jaro slušne sa na to nedá odpovedať. Lebo keby som neplatil dane tomuto štátu tak mi to je jedno.
ŽSR majú vybudované podzemné garáže, ktoré sú uzavreté. Všetci čo chodia vlakom do práce, nechávajú dlhodobo svoje autá odparkované na Úderníckej, Vranovskej, Vilovej a Rontgenovej. Domáci potom môžu ísť parkovať do centra alebo do Rakúska, to je možno bližšie. Ďakujem MČ za odpoveď, aspoň vidím ako rozmýšľajú a snažia sa vybudovať nové parkovacie miesta v rámci ,,novej,, parkovacej politiky. Viem koho nevoliť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania