Orez stromu Cyprichova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Natka 26. augusta 2016

Prosim o o skutocne poriadny orez 2 stromov nad chodnikom. Neda sa tam prechadzat. Clovek musi obist strom po trave. Rosa je dlho, zaicna nam jesen a ludia asi vychodia chodnik vedla, lebo popod strom sa uz vazne neda. Rano je cely oroseny a clovek popod neho ma problem prejst abz neostal mokry. Je tam vrba a asi lipa spolu. Konare siahaju nad zem cca 50 cm. Uz som to hlasila na zelenu linku na jar a stale nic, na FB stranku race a nic sa nedeje niekolko mesiacov. Uz je to neunosne.

09. september 2016

Juraj

Pri tej vrbe to moze byt problem, ona je prirodzene ovisnuta a to by museli likvidovat vysoke konare a mozno su aj prilis hrube. Nehovoriac o tom, ze orezovat stromy je mozne az ked su vo vegetacnom klude, co zatial nie je mozne. Orezat by to do buducna mohli, ale nic Vam nebrani chodit inými chodnikymi...je ich tam dost.
23. september 2016

Natka

staci ostrihat tie pruty, netreba rezat knar. pruty su dlhe 2-3 metre.. a prirodzene chodim najkrasoiu cestou an ielen ja ale vsetci dalsi ludia zmerujuci od zastavky pekna cest ana kadnarovu
28. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

strom je orezaný.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
24. október 2016

Juraj

ak sa budu orezavat len "pruty", buduci rok to opat dorastie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania