Oprava cesty Koliba - Jeséniova ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ivo Valášek 29. augusta 2016

Dobry den pan Starosta,
Vysoko si vazim Vasu pracu pre Nove Mesto. Byvam na Kolibe a casto Vas vidim v skole, alebo v skolke pri rieseni kazdodennych problemov. To sa dnes vidi malokde!
V uplynulych dnoch sa opravovala cesta na Jeseniovej ul. pri Tescu. Po dlhom case si uzivam "Svajciarsko" aspon poslednych 150m cesty, ked sa vraciam domov.
Co ma mrzi je, ze pri vsetkych nemalych nakladoch na samotnu opravu, boli prace prevedene dost lajdacky. Okrem zaasfaltovanych utopenych poklopov sieti, krajnice ciest pripominaly skor letny ovocny kolac. Slovo obrubnik asi zhotovitelovi nic nehovori. Asfalt polozili na blato a prekladali ho ringlotami.
Chcel som sa opytat, ci uvedena stavba mala stavebny dozor a ci mi viete poskytnut informaciu, kto to dozoroval.
ostavam v ucte
Ivo Valasek

05. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol presmerovaný na Magistrát.

Jana Plevová
11. september 2016

Rudolf Kusý

Vážený pán Valášek,
ak mi prepošlete na Vás kontakt ([email protected]) zabezpečím, aby sa s Vami spojil pracovník magistrátu, alebo zástupca zhotoviteľa. Prosíme hlavné mesto o rekonštrukciu Jeséniovej a Podkolibskej a záleží nám na tom, aby keď sa už niečo urobí, tak to bolo čo najlepšie.

S úctou

Kusý
15. september 2021

Martin Uváček

Podnet vyriešený terajšou rekonštrukciou zo strany magistrátu. Boli opravené obrubníky, chodníky a vjazdy na Jeséniovej.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania