Rekonštrukcie na Karadžičovej 9

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Eli Nasprávnejceste 30. augusta 2016
https://youtu.be/Gz195pJJtno

Zbijacky, hluk, otrasy, vibracie, hukot, krik robotnikov vo vnutrobloku - kazdy den, dlhodobo = moj nervovy kolaps. Tu mate dokaz, aka je kvalita zivota vdaka stavebnym pracam pocas sviatku v elitnej lokalite Bratislavy... Vyhovorky o VZN, prokuratorovi. Mna nezaujima preco nie. Vyrieste to prosim a obmedzte cas v st. povoleni. Ked sa chce, tak sa da. Dakujem.

30. august 2016

Eli Nasprávnejceste

Výstavba Twin City

Stavebne prace na vystavbe Twin City, podobne, ako pri prvej faze prebiehaju non stop cely tyzden, bez ohladu na vikendy, ci sviatky. To je vtip, ze toto dovolite? Rano ma dlhodobo zobudi rekonstrukcia na Karadzicovej 9, nasledne v praci pocuvam zbijacky z prestavby SNG a po praci doma a cez vikendy pokracujeme opat hlukom zo stavby Twin City a rekonstrukcnych prac na Karadzicovej 9. Rieste to prosim! To je neznesitelne. Vdaka.
01. september 2016

Iva

To musí byť skutočne strašné. Mali by ste sa dať do kopy viacerí susedia a rokovať za Váš dom s vedením stavby , aby nepracovali cez víkendy. Možno máte voleného zástupcu majiteľov bytov tak ho poveriť, aby to vyriešil s vedením stavby. Ja by som to v prvom kroku vyskúšala takto.
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom príslušné oddelenie, ktoré bude kontaktovať stavebníka.

Oddelenie komunikácie a marketingu
25. september 2016

Eli Nasprávnejceste

Zatiaľ čo na Karadžičovej 9 rekonštrukcie počas víkendu utíchli, čo je výborné, výstavba Twin City v nedeľu ráno pokračuje:


Každého jedného úradníka alebo človeka, ktorý bol schopný odsúhlasiť výstavbu v nedeľu a cez sviatky, by som sem presťahovala. So stavebníkom majú v prvom rade rokovať mestské orgány, ktoré mu takúto bezbrehú bezohľadnosť podpísali - Stavebný úrad. Bratislava nutne potrebuje zaregulovať časy, v ktorých možno vykonávať hlučné stavebné práce a toto je práca poslancov, ktorí verím, že od 9. marca 2015 (zrušené VZN o regulácii stavebných prác...) dostávajú kopu sťažností, pretože v celom Starom Meste prebieha množstvo stavieb a rekonštrukcií 7 dní v týždni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania