Označník zastávky Kadlečík

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Jozef 02. septembra 2016

Zástavka "Kadlečík", smer Devín, bola odsunutá mimo výhľad vodičov MHD, nehovoriac o zmene jej "imidžu".

05. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, Dopravný podnik Bratislava sa rozhodol pristúpiť k pevnému usadeniu zastávkového označníka zastávky Kadlečík, nakoľko v minulosti dochádzalo k opakovanému prenosu označníka, ktorý bol osadený na prenosnom disku (viď. foto, ktorú uvádzate). Zároveň DPB, a.s. zabezpečil obnovenie vodorovného dopravného značenia v danej zástavke so správcom tohto značenia - značenie by malo byť zrealizované do 9.9.2016.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
09. september 2016

Jozef

Pevné osadenie zastávkového označníka zastávky Kadlečík je umiestnené na mieste, na ktoré nemá výhľad prichádzajúci vodič MHD. Verím,že vzhľadom na charakter zastávky "na znamenie" vodič včas ubrzdí, ak pozabudne na ňu a včas ju nezbadá.
13. september 2016

Jozef

Obnovenie vodorovného značenia " by malo byť zrealizované do 9.9.2016". Nie je ani 13.9.2016. Snáď neskôr by mohlo byť..
03. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Jozef,
aj napriek tomu, že je tento podnet evidovaný na stránke www.odkazprestarostu.sk ako vyriešený, dovolím si reagovať na Váš komentár z 13.9.2016. DPB u správcu komunikácie reklamoval obnovenie vodorovného dopravného značenia niekoľkokrát. Nielen obojstranne na zástavke Kadlečík, ale i na predchádzajúcu zastávku Sihoť BVS. Dnes t.j. 3.10.2016 opätovne zasielame požiadavku na správcu komunikácie s urgenciou riešenia. Za informáciu, ktorú sme Vám dali vo vyjadrení 5.9.2016, a to že: "Zároveň DPB, a.s. zabezpečil obnovenie vodorovného dopravného značenia v danej zástavke so správcom tohto značenia - značenie by malo byť zrealizované do 9.9.2016" sa ospravedlňujeme, avšak tento termín sme mali potvrdený správcom komunikácie.
DPB, a.s. nevie z vlastnej réžie zabezpečiť obnovenie vodorovného značenia, môže o to len požiadať jej správcu. Čo v tom prípade opätovne urobil.

Ďakujeme za pochopenie.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
14. október 2016

Jozef

Vodorovné značenie bolo 12.10.2016 zrealizované v smere Devín na zástavke MHD Kadlečík a Sihoť.
12. december 2016

Jozef

Stanovisko - "Dopravný podnik Bratislava sa rozhodol pristúpiť k pevnému usadeniu zastávkového označníka zastávky Kadlečík, nakoľko v minulosti dochádzalo k opakovanému prenosu označníka, ktorý bol osadený na prenosnom disku", platilo pár týždňov. Dnes ja opäť označník zástavky Kadlečík na prenosnom disku.
28. august 2017

Jozef

Zastávke chýba informatívne označenie (názov) a je potrebná výmena cestovného poriadku, nakoľko po "zásahu" vandalov je nečitateľný.
02. október 2017

Jozef

Podnet vyriešený.
19. október 2017

Jozef

Pevné ukotvenie zastávky MHD Kadlečík v smere do Devína nevydržalo.
28. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Na uvedenú zastávku sme opätovne umiestnili prenosný označník.

S pozdravom

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a. s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania