Chodníky Ivanská cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jana Ondreasova 08. septembra 2016

Dobry den, chodime denne do skoly so synom po Ivanskej ulici cez prechod a trapia nas nasledovne veci. Chodnik ma sirku asi 30cm, po dazdi su tam kaluze a treba chodit po ceste. auta samozrejme ten biely par nerespektuju, cize naozaj mame len 30cm na chodenie. Zeleznicny prechod ma zmazane pruhy pre chodcov, auta to nerespektuju. je otazka casu kedy tam niekoho zrazi. Treba vybudovat medzi Trnavkou a ostredkami poriadny chodnik a prechod, chodia tadial deti do skoly na Ostredkovu. dakujem Pekne

08. september 2017

Jana Ondreasova

stale ziadna odozva?
14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Možnosť vybudovania chodníka preverujeme na príslušnom oddelení hlavného mesta. Budeme Vás informovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

príspevková organizácia hlavného mesta Generálny investor Bratislavy pripravuje realizáciu svetelnej signalizácie na križovatke Ivanská - Vrankunska - Trnavská. Svetelná signalizácia zvýši bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky vrátane chodcov.

V pláne je tiež rozšírenie Trnavskej cesty či zmeny v zabezpečovacom zariadení železničného priecestia. Aktuálne prebieha proces majetkovoprávnych vysporiadaní pozemkov v tomto úseku. Po aktualizácii projektovej dokumentácie Generálny investor Bratislavy požiada o stavebné povolenie potrebných k výstavbe.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. september 2017

Jana Ondreasova

Dobry den
fakt ze vyhradena acst pre chodcov nie je vyskovo oddelena, mnoho aut chodi po tejto casti. treba pesiu cast vyvysit aby nebolo mozne pre auta zasahovat do priestoru chodniku. inac su chodci pravidelne ohrozovani premavkou.
dakujem
11. september 2018

Jana Ondreasova

Od podnetu ubehli 2 roky, uz je syn v 3 triede a stale chodime kadejako. nebude sa to riesit kym tu dake dieta neprejde auto kedze pocas dazdov nas vytlaci bahno na cestu. hlavne ze je doprava prehustena, no ked chceme chodit peso alebo na bicykli tak nam ide niekedy o zivot....
30. november 2018

Marian

Ide o chodník dĺžky 80 metrov a Vy to naviažete na rekonštrukciu celého priecestia? To kvôli problémom s vyvlastnením pozemkov pri Trnavskej ceste chcete čakať ďalší rok alebo dva? Týchto 80 metrov chodníka sa dá urobiť za 1-2 dni...
27. november 2019

Jana Ondreasova

Otvaram tuto temu opat. Deti kazde rano riskuju zdravie len kvoli necinnosti organov? tak ked uz sa vy neviete dohodnut mozte aspon na oba prechody od 7 do 8 postavit policajtov nech davaju pozor na dopravu a pomahaju detom cez cestu. Pomahat a chranit a nie stat obdalec a vyberat pokuty.
28. november 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme preposlali samospráve.

S pozdravom
Stanislav
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
06. september 2020

Jana Ondreasova

Dobry den

v piatok tam zrazilo kamaratkinu dceru. naozaj budete cakat az kym tam bude smrtak? za 3 roky sa vo veci absolutne nic nestalo, nikde sa to neposunulo.
kedze tam neviete dat policajtov aby od pol 8 do 8 rano odprevadzali deti skuste nieco ine.

Dakujem
Jana Ondreasova
05. november 2020

Dominik

Ivanská cesta-chodník a priechod cez železnicu-chýbajúci

dobrý deň magistrát a žsr,
na obrázku pripájam jednoduché a lacné riešenie dlhodobého problému - chýbajúceho chodníka medzi Sputnikovou a zastávkou Slowackého.
Nedávno pri big media vyrástol plot, medzi ktorým a cestou je dostatočný priestor na jednoduchú lacnú dlažbu, ktorá by mohla nahradiť blato a po ktorej by mohli pohodlne kráčať chodci.
Prechod cez koľaje by mohol byť situovaný jemne ďalej od cesty (ako je na obrázku), ideálne by sa pripojil na existujúce chodníky na Sputnikovej a zároveň by žsr podľa môjho skromného názoru stačilo iba osadiť svetlá a prepojiť ich káblom už s existujúcimi aby keď sa rozblikajú pre autá, tak by sa aj pre chodcov.
Podľa mňa jednoduché elegantné a lacné riešenie, pričom benefit zvýšenia bezpečnosti chodcov by bol podstatný.

Ďakujem
05. november 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Dominik,

Váš návrh na riešenie situácie bol zaslaný samospráve.

S pozdravom
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
06. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o vašom podnete sme opätovne informovali zodpovedné oddelenie. O stanovisku Vás informujeme.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. marec 2022

Tomáš

Dobry den,

to naozaj za tie roky nie je Bratislava schopna vydlazdit par metrov chodnika po ktorom denne prejde mnozstvo ludi vratane mamiciek s kocikmi smerujucich na Ostredky?
07. marec 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
01. september 2023

Dominik

dobrý deň, môžete prosím poslať opäť podnet mestu? Na začiatok by podľa mňa stačilo nájsť nejakú starú dlažbu a ten úsek medzi cestou a plotom vydláždiť. Lacné a rýchle riešenie, ktoré je teraz v meste v móde (viď riešenie pri škole v okolí Blumentálu). Čo povieš Mesto, máš na to odvahu? ďakujem
03. september 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol opätovne zaslaný samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania