Dlhodobo odstavené auto Žabotova ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Michal 13. septembra 2016

Prosím o odstránenie dlhodobo odstaveného auta, zaberajúceho nedostatkové "nerezidentské miesto". Zarastá burinou a je bez platnej TK/EK (skončila 29.07.2016). Nachádza sa na Žabotovej ulici, pri exteriérovom sedení pohostinstva, v blízkosti svetelnej križovatky so Šancovou ulicou.

14. september 2016

autopravo

ma znacku? tak bez sance.
14. september 2016

Michal

autopravo - Tak ja som tak nejako dufal ze by sa tymto aspon mohol aspon spustit aspon administrativne "proces" odstranovania. Vzhladom na to ze som videl ze niektore auta tu na Odkaze samospravy "riesili" cca 2-3 roky, tak pocitam ze ta znacka dovtedy aj odpadne/bude niekym "odpadnuta", kym pride cas na oddtah. Neviem ci naozaj existencia ECV znamena ze je pripad bez sance - mam pocit ze na Odkaze som videl rozne pristupy k problemu, od rezolutneho nie (magistrat) po snahu o riesenie (niektora mestska cast). Inak zily mi to netrha, ja tu neparkujem, len je to blbe pre ludi co sa tu o tych par parkovacich miest musia delit.
14. september 2016

Michal

skoda ze sa tu neda editovat komentar, ked to po sebe citam tak sa mi zda ze som opity :)
15. september 2016

autopravo

mozno treba tej spzke trochu pomoct
15. september 2016

autopravo

no, existencia spz neznamena uplne bez sance samozrejme. ale ked tam je, tak to znamena, ze to auto ma vlastnika a ze je takpovediac nedotknutelne. az pokial by sa tam neumiestnili nejake zakazove znacky.
15. september 2016

Michal

Tie zakazove znacky su inak dobry napad - ak by samosprava robila nejake pravidelne blokove cistenie ulic, kedy by vopred informovala znackami, ze cast ulice musi byt na par hodin uvolnena, mohlo by to dost ucinne znizit pocet vrakov v uliciach.

V Prahe (aspon v mestskej casti kde sa obcas vyskytujem) sa to robi myslim stvrtrocne. Pri tej prilezitosti dokladne vycistia ulice tak ze su az vonave. Obcas tam zostane stat nejake zabudnute auto (trebars je niekto na dlhodobej dovolenke alebo v nemocnici), takze tam nabehnu odtahovky a niekam to odtiahnu (myslim ze bezplatne).

Takto by mohli byt stare vraky odtiahnute niekam na okraj mesta a administrativne blbosti by sa riesili bez toho aby to roky zaberalo cenne miesto.

Inak konkretne na Zabotovej by so strojovym cistenim bol dost problem - tie cistiace mechanizmy (ktore asi ani nemaju, okrem toho jedneho trapneho staromestskeho elektromobilu) by sa im to zasekli, nakolko na "parkovacej ploche" su obrovske diery v asfalte, jamy s vodou po stromoch co tu rasti snad pre 20 rokmi a cast boxov bola vyznacena-nastriekana na HLINE, kedze tu uplne chyba asfalt.
18. september 2016

Maco

Ak nahodou niekdo vie majitela dajte mi nanho kontakt mal by som o vozidlo zaujem
09. november 2016

Odpoveď samosprávy

Majiteľ vozidla bol vyzvaný na odstránenie vozidla z verejného priestranstva v lehote do 60 dní.

Ing. Jarmila Marušincová
referát životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
[email protected]
26. december 2016

Edita Višvaderova

Auto tam stale je
01. február 2017

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo odstránené.

Ing. Jarmila Marušincová
referát životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania