Plánovaná oprava Rožňavská (od križ.Galvaniho po Merkury Market)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jan 14. septembra 2016

Dobry den, kedy sa uz dokonci planovana oprava cesty Roznavska, ktora mala byt hotova do zaciatku predsednictva tak ako je uvedene aj v prilozenom linku a na mape, kde magistrat cervenymi ciarami vyznacil planove useky oprav ciest v Bratislave? Usek po krizovatku Galvaniho je uz opraveny, takisto aj usek od Studenej po Merkury market, ale medzi tymito dvoma usekmi je stale stara cesta, ktora mala byt podla planu vybavena novym povrchom tiez. Dockame sa este tento rok??? Predsednictvo zacalo v juni a Roznavska je stale nedokoncena. Dakujem.
http://www.etrend.sk/ekonomika/bratislavu-na-styri-mesiace-rozkopu-pozrite-sa-na-mapu-ulic-ktorych-sa-to-tyka.html

18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet.Na Roznavskej ulici sme pocas uplynuleho vikendu zrealizovali opravu krizovatky pri vjazde do SORAVIE . Zvysnu cast komunikacie Roznavskej ulice v plane na tento rok nemame.


Oddelenie komunikácie a marketingu
23. november 2016

Jan

Dobry den. Toto povazujete za vyrieseny podnet??? Cela Roznavska mala byt hotova do juna 2016 a teraz zrazu nie je v plane na tento rok? Preco klamete verejnost a prezentujete nieco, co nemienite splnit. Tych par metrov ste uz ozaj mohli dorobit. Nechali ste neopravenu cestu medzi dvoma zrekonstruovanymi usekmi. Naviac tam cestari nechali taky skok, ze z novej cesty vhupneme na trasenisko. Ked nieco robite, bolo by treba najskor porozmyslat a nenechavat veci nedorobene. Prosim vas neklamte nabuduce ludi a neoznamujte nieco, co neviete dodrzat. Ani ste len nenapisali, ci je dokoncenie Roznavskej v plane na rok 2017, ked uz sa na nu nedostalo v 2016, kedy uz mala byt davno hotova v juni.
05. apríl 2020

Martin Uváček

Táto časť Rožňavskej bola opravená v roku 2017. Podnet teda dávno vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania