Označenie priechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Milos Postek 15. marca 2013

Dobry den,
chcel by som upozornit na uz takmer neviditelny priechod pre chodcov na Vlarskej ulici na krizovatke s Pod Krasnou horkou. Znacenie je znacne znehodnotene a auta preto nerespektuju chodcov prechadzajucich cez cestu. Kedze denne prechadzam tymto miestom, som svedkom pravidelne sa opakujucich kolizii aut s chodcami (prevazne starsimi ludmi smerujucimi k NUSCH a zastavke MHD). Opravene vodorovne znacenie by bolo vhodne doplnit prislusnou znackou.
Dakujem
Milos

22. marec 2013

Doval

Na odpoved necakajte, odpoviem vam ja, kedze uz vopred poznam odpoved. Ta bude zniet, ze vodorovne znacenie tohto priechodu bude obnovene na jar komplexne s celym znacenim v meste.
Dovtedy treba denno-denne pocas niekolkych mesiacov znasat riziko ohrozenia zivota.
Mimochodom, norma hovori, ze pokial je zosuchanych 20% farby alebo viac, tak vodorovne znacenie "priechod pre chodcov" neplati. Pokial nie je na priechode osadena zvisla dopravna znacka, tak cely priechod vlastne neexistuje.
25. marec 2013

Marek Tettinger

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. obe komunikácie sú v správe Magistrátu.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
06. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Vodorovné dopravné značenia vrátane prechodov pre chodcov sa postupne obnovujú odkedy to umožňujú klimatické podmienky v rámci možností a termínov realizačnej firmy. Požiadavku na osadenie dopravnej značky sme odstúpili príslušnému oddeleniu.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania