Nebezpečné parkovanie pri Vodnej veži

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Staromestský Občan 20. septembra 2016

Chcem požiadať o zamedzenie parkovania na začiatku cestného zálivu pred Rybárskym cechom. Ako vidieť na priložených záberoch, posledné auto sa už nezmestí a čiastočne zasahuje do cesty. Ide o frekventovaný úsek, kde takéto parkovanie spôsobuje kolízne situácie, najmä v prípade autobusov MHD, ktoré sa kvôli zle parkujúcemu jedincovi musia preraďovať do ľavého pruhu, aby auto obišli.
Navrhujem preto v tomto úseku aplikovať značku V12b (žltá súvislá čiara) alebo značku V13 (šikmé rovnobežné čiary).a zle zaparkované autá, ktoré obmedzujú plynulosť premávky odťahovať.
Prosím podnet preposlať Magistrátu, ktorý je správcom tejto cesty, vrátane zálivu - budúceho odbočovacieho pruhu do Vydrice.

26. september 2016

Henrieta

Vyjadrujem podporu tomuto podnetu. Počas celého víkendu z tohoto miesta nebezpečne trčalo auto z mimo Ba. Vnímam riziko ohrozenia majetku na oboch stranách majiteľov aut, nakoľko autá zasahujú do cesty vo dne v noci.
02. marec 2017

Michal

Parkovanie na hl.ceste nábr arm. gen. Ludvíka Svobodu

Dobrý deň, nahlasujem neprípustné parkovanie na hlavnej ceste na nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave kde autá parkujú v jazdnom pruhu. Navrhujem zrealizovať vodorovné dopravné značenie (zebru) alebo osadenie stĺpika v mieste tak, aby autá nevyčnievali. Ďakujem.
21. apríl 2020

Martin Uváček

Vzhľadom na stavbu Vydrice už podnet nie je aktuálny. Parkovať sa tam už nedá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania