Bez náhrady odstránený kôš na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Táňa 23. septembra 2016

Na konečnej trolejbusu 208 na Šulekovej ulici ste nechali odstrániť kôš na psie exkrementy a v okolí sa neobjavil žiadny iný. Rovnako ste odstránili kôš aj na Galadnovej ulici. Podľa odpovede samosprávy na podobný problém na Úzkej ulici by sa mal v blízkosti nachádzať kôš na odpad. Nenachádza sa, prečo?

10. október 2016

Táňa

Pán starosta na svojej internetovej stránke 3. 5. 2016 uvádza: "nahradím malé smetné koše veľkými, aby sa už nestávalo, že smeti sa budú povaľovať okolo preplnených košov. Začiatkom júna pribudne v Starom Meste 150 nových veľkých smetných košov, z toho 50 v historickom jadre, ktoré nahradia staré a malé." Kedže z ulíc Šulekova, Gondova, Godrova a ďalšie zmizli aj koše na odpad, zaujímalo by ma, kam ste osadili tých 100 košov keďže je už polovica októbra?
28. december 2016

stove wood

v tejto lokalite prebehla vymena starych kosov za nove v pomere 3:1...cize namiesto 3 kosov na useku dlhom aj 500-800 metrov osadili jeden...ale to bez rozlisenia ci ide o psickarske alebo pre bezny poulicny odpad. Holubyho ulica mala 3 uz ma len 1, to iste Zrinskeho, Cervenova,Bradlianska, Partizanska a aj ulica kde byva sam pan starosta je takto setrne vyriesena...Myjavska. Specialne na psie exkrementy sa neunuvali osadzovat ziadne aj ked tato lokalita je casto vyuzivana na vencenie psov obyvatelov bytovych domov na Palisadach a prilahlych ulic.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania