Rekonštrukcia chodníka na Kuklovskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jan Nowak 22. septembra 2016

Chodník cca 200m. Rekonštrukcia chodníka trvá viac ako jeden mesiac. Za predpokladu, že tí, čo ho opravujú sú z chránenej dielne, tak je to ok. Je vidieť, že bola vysúťažená najnižšia cena bez ohľadu na kvalitu a rýchlosť. Chodci chodia po ceste, s kočíkom tam nie je možné vôbec prejsť. A firma, čo to robí, má čas. Odmietam, aby takéto diletanstvo bolo hradené z mojich daní. Páni z magistrátu sa tam boli pozrieť a videli aký "kus" roboty chránenci stihli za mesiac spraviť? Dvojchlapová firma toto MUSÍ stihnúť za dva týždne, ak nebudú robiť celý deň. Ak tam niekoho vidím, tak jeden robí a štyria mu fandia. Takto sa robí sa peniaze mesta? Radosť pre magistrát robiť. Dokedy sa budú chránenci hrať a dokončia to? Posledný týždeň sa chlapci z chránenej dielne ani neukázali. (Chodník patrí mestu)

23. september 2016

Karlovešťan

Inak ak na tom chodníku budú parkovať znova autá, tak už o mesiac bude zničený znova. To bol problém chodník zúžiť (predpokladám, že parkovacích miest sa nikto chcieť vzdať nebude) a spraviť normálne pozdĺžne parkovacie miesta ?
24. september 2016

Jan Nowak

Podľa vyjadrenia Karlovej Vsi (Oficiálna FB stránka) https://www.facebook.com/karlovavesonline/posts_to_page/ tak chodník patrí magistrátu. Nechal som post aj na stránke na magistráte, ale tí majú FB iba na to, aby ho mali. Čo s takými ľuďmi?
25. september 2016

Jaro

Pánko Nowak asi pracuje v chránených dielňach, keď to tak dobre pozná, ako sa tam pracuje. Mudrlant.
25. september 2016

Jan Nowak

Dobré ráno, Jarko. Pravdepodobne pracujete v tom dreamteame, ktorý chodník už druhý mesiac dáva dokopy. Musím Vám pripomenúť, že Vaša pátra Hic sa tam dva týždne neukázala? Ale Vašu lenivú ruku za peniazmi naťahovať budete, že?

Ak som sa dotkol ľudí, ktorí pracujú v chránených dieľňach, tak sa im úprimne ospravedlňujem. Verím, že viete ako som to myslel.
27. september 2016

Jan Nowak

Dnes, 27.9.2016, dreamteam magistrátu nastriekal penetračný náter na betónoý podklad. Aspoň nejaký posun.
03. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Po preverení situácie navrhne riešenie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
K oprave chodníka na Kuklovskej ul.

Správca Kuklovskej ul. opravu chodníka zahájil z dôvodu, že pred zast. MHD chýbal cestný obrubník, v ostatnej časti bol kamenný obrubník už zvetralý. Dovolím si tvrdiť, že k poškodeniu obrubníkov nie malou mierou prispeli parkujúce osobné automobily na tomto chodníku.

Správca požadoval do tejto oblasti osadiť kamenné obrubníky vzhľadom na lokalitu, osadenie je oveľa zdĺhavejšie ako aj ich zohnať. Betónové obrubníky sú š. 1m, pokládka by bola naozaj rýchla.

Po odstránení asfaltového povrchu bolo nutné vyspraviť aj podklad pod novú povrchovú úpravu. Zretie betónu je 28 dní. Dodržať zretie betónu - lôžka pod obrubník bolo nutné.

Z dôvodu nepriaznivého počasia bude chodník ukončený v 41 týždni.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
15. október 2016

Jan Nowak

Oddelenie komunikácie a marketingu - prepáčte, ale neboli ste sa tam pozrieť, ale riešili ste to, že ste sa chlapcov z dreamteamu spýtali a oni za dva týždne vymysleli takúto odpoveď. Aký betón? Aké tuhnutie? Tam sa nič nebetónovalo! Tá vrstva, čo je vidieť na fotke je pôvodný betón, ktorý zrel roky. Obrubníkty? To všetko stálo a padalo na 2x5m betónových obrubníkoch, koré sa dajú kúpiť v stavebninách? AKO FAKT? A kamenné obrubníky? Tie tam predsa vždy boli a sú tam tie isté. Obrubníky boli osadené rýchlo. Prečo sa necháte ťahať za nos? To zaváňa ...
15. október 2016

Jan Nowak

Inak. #Megastavba #Magistrála #Superchodník je už dokončený. Uvidí sa ako kvalitne. Podľa teórie bernesového trojuholníka nás ten chodník prežije.
21. október 2016

Karlovešťan

Foto opraveného chodníka. Teraz môžeme hádať ako dlho potrvá, kým ho parkujúce autá znova zničia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania