Orezy stromov a kríkov Miletičova 55,57

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Andrea 25. septembra 2016

lokalita Miletičova 55 a 57.Približne pred 6-7 týždňami boli realizované orezy kríkov a stromov v bytovom dome Miletičova 57-49. Je absolútne nepochopiteľné, prečo i napriek skutočnosti, že sa jedná o jeden bytový dom boli na jednom konci orezy perfektne zrealizované a taktiež bol uprataný všetok neporiadok a na opačnom konci rovnakého bytového domu je doslova džungľa a smetisko. Takže vás poprosím , aby ste nerozhodovali od kancelárskeho stola, ale zodvihli sa a prišli si pozrieť 2 stromy, ležiace pod uhlom 45st. a taktiež množstvo divočiny a smetí, výkaly, ktoré sú v hustých kríkoch, vylomené lavičky, ležiacich a spiacich ožranov a bezdomovcov, ktorí sa tu zgrupujú aj vďaka tomu, ako to tu vyzerá.

28. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za podnet. Mestská časť Ružinov vykonala ohliadku predmetných drevín na Miletičovej 55 a 57 a dávame Vám nasledovné stanovisko: stromy, ktoré majú narušenú statiku posúdi fytopatológ a po jeho zhodnotení budeme v danej veci konať, ďalšie ošetrenie drevín vo vnútrobloku zaradíme do harmonogramu rezov. Lavičky tiež zahrnieme do harmonogramu opráv a upozorníme mestskú políciu, aby zabezpečila hliadkovanie a nášho dodávateľa o pravidelné dočisťovanie priestoru od odpadkov.





kancelária starostu
28. september 2016

Andrea

Dobrý deň,


ďakujem za pozitívnu informáciu. Možno by stálo za zváženie odstránenie tých dolámaných lavičiek. Neslúžia svojmu účelu , t.j. na oddych obyvateľov domu, ale na prespávanie bezdomovcov takmer každú noc. Mám za to, že obyvatelia Miletičovej 55-57 by skôr uvítali odstránenie tých zdevastovaných lavičiek, aspoň by tu nikto nevykrikoval každé ráno rovno pod oknami.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania