Dudvážska-Štiplavý zápach na Dolných Honoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Miriam 26. septembra 2016

Už 2 týždne sa v Pod. Biskupiciach a vo Vrakuni - Dolné hony každé ráno či je pracovný deň ci víkend nesie štiplavý zápach spaľovanie umelej hmoty alebo gumy. Na stránke www.biskupice.sk nie je uvedený žiadny oznam so Slovanftu ani inej spoločnosti ohľadom zvýšenia zápachu za toto obdobie, preto žiadam okamžite mestskú časť o začatie prešetrenia pravdepodobne ilegálneho spaľovanie nebezpečného odpadu v mene obyvateľov mestskej časti aj Podunajských Biskupíc aj Vrakune. Ak ma niekto nejaké informácie môže ich tu kľudne uviest.

26. september 2016

Tomasko

Tento problem reisim v podnete33325 https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/33325/palenie-plastov#comment-form .
Tu by bolo dobre, aby obe casti spolu spolupracovali (poripade aj s policiou, min. životneho preostredia a pod). Ten smrad byva neskutocny
26. september 2016

Miriam

Mestka hliadka ten zapach neciti kazdy den? to im mam kazde rano o pol siestej volat ze znova niekto niekde prevdepodobne za kolajami nieco spaluje? ved to oni maju ist hliadkovat kde to je? mam si vziat baterku a peso ist popri kolajoch?
27. september 2016

Tomasko

Utorok 6 hod. Smrad opat
27. september 2016

Tomasko

utorok 21:30. Smrad opat
29. september 2016

Radoslav

12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

V súčasnosti neevidujeme podnety na zápach v lokalite Dolné Hony.

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.