Špina na ihrisku na Ul. J. Stanislava

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
xyz 27. septembra 2016

Dlhé roky bolo detské ihrisko vo vnútrobloku ulíc Ľ. Fullu, J. Stanislava a Majerníkova využívané deťmi. Vnútroblok okrem iného využívajú aj psíčkari. V posledných mesiacoch je toto ihrisko využívané žiaľ inak ako je jeho účel. Je plné špakov, plechoviek od piva, fliaš od alkoholu a pod. Možno mesiac dozadu som v jeho okolí našiel obal z jednorázovej striekačky!!! Toto ma už fakt nenechalo ľahostajným, nakoľko som tam neraz videl hrať sa kopec detí. Ku koncu leta, keď rodičia videli, kto všetko posedáva na lavičkách ihriska a hlavne aký bordel po sebe zanecháva, radšej išli na iné, vzdialenejšie ihrisko. Z tohto ihriska a vnútrobloku si v lete v nočných hodinách spravili miesto na nočné žúrky, ani príchod mestskej polície ich nevyrušil, o 5 minút boli nazad a pokračovali.

28. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Oslovime MsP s podnetom na pravidelne kontroly vo vnutrobloku v podvecernych a vecernych hodinach. Vycistenie plochy zadame nasej hospodarskej sprave.
Dakujeme za upozornenie.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
28. september 2016

Lea

Najvyšší čas to konečne začať riešiť. Prečo sa toto ihrisko neoplotí rovnako, ako je oplotené na ul. Nad Lúčkami ?
Vysedávajú tú kadejakí asociáli, ktorí sú ubytovaní v ubytovni nad garážami, pijú a hulákajú tú do neskorých nočných hodín. Je to katastrofálne, čo sa v tejto lokalite už deje.
MsP do tejto lokality ani nepáchne, to by tu museli hliadkovať stále.
28. september 2016

Andrea B

ďakujem, že ste sa pripojili. Predpokladám, že na oplotenie nebudú peniaze. A MP tu bola počas leta niekoľkokrát, o chvíľu žúr pokračoval veselo ďalej, takže predpokladám, že nič nevyriešia.
07. január 2022

Odpoveď samosprávy

Uvedene ihrisko je oplotene, kompletne zrekonstruovane.
V pripade rusenia nocneho kludu treba kontaktovat MsP.
Podnet je vyrieseny.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania