Smeti na Kollárku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Matej Hloznik 29. septembra 2016

Zdravim,

fotky boli spravene v stredu, smeti sa vo vacsom mnozstve nazbieraju cez vikend. Tradicne samozrejme flase rozhadzane po celom namesti (policia dlhodobo ignoruje toto spravanie) avsak ani smeti zo smetiakov nie su po niekolkych (aj pracovnych) dnoch odpratane. Beznou praxou je aj to, ze pracovnik vysype kos, no smeti okolo odignoruje.

Ako bonus - kos na psie exkrementy zmizol, niekolko mesiacov predtym "sa" prestali doplnat sacky. V inych mestskych castiach ma udivuje, ako su tieto kose v dobrom stave, podoblnane, zjavne "sa da". Tu, v sirokom okoli ani ziaden dalsi nie je.

Idem skontrolovat (stvrtok) ako to tam vyzera teraz (stvrtok).

Namestie v absolutnom centre by takto vyzerat nemuselo. Znova apelujem aj na kontrolu skupiniek ktore tam pravidelne robia neporiadok.

06. október 2016

Odpoveď samosprávy

kôš je vyprázdnený
psie koše boli zrušené k 1.1.2016, na častejšie doplňovanie sáčkov na psie výkaly, upozorníme zmluvnú firmu

Vladimír Skokňa
oddelenie dopravy, životného prostredia, verejného poriadku a čistoty
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
tel.: +421 2 59 246 265
mob: +421 903 429 090
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk

06. október 2016

Matej Hloznik

No ano, vo stvrtok boli vyprazdnene, ale bude to plosnejsi problem kedze sa to stava, nemoze byt predsa namestie 3-5 dni v takom stave..
07. október 2016

Matej Hloznik

Oko konstatovat ze raz sa smeti vyniesli nie je riesenie. Takisto sacky - "castejsie" nie je presne pomenovanie situacie. Zmluvna firma sa na tuto cinnost zjavne davno vykaslala a Miestny urad by to mal presetrit.
03. november 2016

Matej Hloznik

Tento problem pravidelne pretrvava. Nie je problem stretnut pracovnika ktory zoberie sacok z kosa a da tam druhy, no flasu leziacu hned vedla necha nepovsimnutu. Vsadepritomne crepy su vazny problem. Tento problem NIE JE vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania