Parkovanie pri Štadióne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Anna 29. septembra 2016

Prosim,chcela by som sa spytat,kde maju parkovat futbalisti,prip.rodicia maloletych, ktori idu na trening,zapas (a to nehovorim o fanusikoch jednej aj druhej strany),ked pri stadione nie je ani jedno miesto na parkovanie. Policia pomerne casto dava papuce a pokutuje (na zaklade castych hlaseni, lebo linka je zadarmo), nakolko auta parkuju na casti pre bicyklistov. Pritom chodnik chodci/bicykel je dost siroky. Blizko je sice parkovisko pri kostole, ale ked su omse (ci uz nedela doobeda, alebo vsedny den na vecer, tak je plne). Bicyklisti su velki pani, nemozu pol metra obist auto. Vsetci vieme, ze parkovanie je problem, tak trocha ohladuplnosti z ich strany by nezaskodilo.
a preco futbalisti na autach-je rad ze sa nacas dostane z prace pri kazdoden.zapchach.
dakujem aj za ostatnych....

30. september 2016

batman

Navrhujem spraviť miesto futbalového štadióna parkovisko. Problém vyriešený. Jáj, ale kde by vlastne potom tí "futbalisti" hrávali?
18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pri kostole, teda hneď oproti fut. štadionu sa nachádzajú dve parkoviska. Jedno z toho bolo v letných mesiacoch rekonštruované a pribudli tam ďalšie parkovacie miesta. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania