Padajúci betón na Jungmanovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Oravec 03. októbra 2016

Na terase na Jungmanovej ulici je odtrhnutý kus betónového zábradlia a je riziko, že spadne na autá alebo ľudí pod terasou.

10. november 2016

Alžbeta Noháčiková

Uvoľnený betónový diel zábradlia-Jungmannova ulica

Upozorňujem kompetentných na urýchlenú nápravu na rohu Jungmannovej ul., kde každú chvíľu môže spadnúť na niekoho uvoľnený betónový diel zábradlia. Všimla som si, že tu už 30.9. občan upozornil na tento problém a vyše mesiaca to nikto nerieši a je tam uvedené " neriešený ". Asi sa čaká na náhodného, nič netušiaceho človeka, či zviera, ktorého ťažký diel usmrtí. Až potom sa asi bude konať !!! Nechápem .....
24. november 2016

Ján Čonka

Uvoľnené betónové zábradlie na Jungmannovej

Treba skontrolovať uvedený betónový blok zábradlia. Očividne sa uvoľnilo a padá. Momentálne sa to zašprajcovalo v uhle, no to zábradlie je na terase a vo výške asi 5m. Pod terasou parkujú auta a pohybujú sa ľudia. Je potrebné to čo najskôr opraviť, aby sa nestala katastrofa.
12. december 2016

Odpoveď samosprávy

Spomínané poškodené zábradlie sa nachádza na terase pri bytovom dome Jungmannova 20. Terasa sa nachádza na parcele 4442/1. Vlastníkom tohto pozemku je podľa LV č. 1748 Hlavné mesto SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka nie je vlastníkom terás pri bytových domoch, predmetná terasa jej nie je ani zverená do správy za účelom údržby. Napriek tomu mestská časť neodkladne vykoná potrebné opatrenia na zaistenie bezpečnosti v mieste posunutého panela zábradlia, aby neprišlo ku škode na majetku a ani na zdraví obyvateľov. Zároveň upozorníme vlastníka pozemku na ktorom sa terasa nachádza na predmetnú situáciu.
12. február 2017

Peter Oravec

Zábradlie bolo opravené, podnet je vyriešený. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania