Zablokovaná cesta stavebnými mechanizmami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý
meno
majka 04. októbra 2016

dobrý deň, nakoľko na okánikovej ulici prebieha výstavba komplexu "skololská residence" dochádza k neustále opakujúcemu sa problému zablokovania ulíc: okánikova, banícka, za sokolovňou pristavenými stavebnými mechanizmami bez včasného oznámenia obyvateľom všetkých dotknutých ulíc. v súčastnosti však dochádza k úplnému uzavretiu, bez možnosti nielen priechodu pre chodcov, osobné autá ale i v prípade potreby pre hasičov a sanitky. Poprosila by som o promptné vyriešenie v ramci litery zákona, nakoľko svojvoľné uzatváranie ulíc určite nepatrí do tak vyspelej spoločnosti ako je naše slovensko... ďakujem

06. október 2016

Lucia

Dobrý deň, tento podnet je aktuálny už minimálne rok. Nákladné autá viackrát denne!! stávajú v tejto ulici, rovnako aj na Baníckej a blokujú prejazdy. Dokonca v posledných dňoch už nie je možné prejsť ani pešo. Je nehorázne, akej arogancie je schopný investor. Žiadam o početné hliadky mestskej polície a opakované pokutovanie za obmedzovanie plynulosti premávky.
06. október 2016

sunnyvale [email protected]

ide o svojvolne zabratie verejneho priestranstva
03. marec 2019

Zuzana

Stavba je dokončená, zaberanie cesty už neprebieha z dôvodu výstavby rezidencie Sokolská. Podnet Možno uzavrieť - vyriešil sa časom sám.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania