Nerešpektovanie prednosti sprava - spomaľovač

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Viktor 04. októbra 2016

Dobrý deň,

rád by som poprosil o prerokovanie riešenia dopravnej situácie na križovatke "Kataríny Brúderovej / Zátureckého". V pracovných dňoch si cez túto križovatku skracujú cestu obyvatelia priľahlých obcí a spravidla križovatkou preletia bez akéhokoľvek spomalenia a bez ohľadu na vozidlá prichádzajúce zprava, kvôli čomu vzniká rada nebezpečných situácií. Vzhľadom na príčinu problému navrhujem umiestniť na ulici "Kataríny Brúderovej" spomaľovací prah tak, ako je vyznačené v nákrese.

04. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť.

S pozdravom


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát Mestskej časti Bratislava-Vajnory
10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu ohľadne osadenia spomaľovacieho prahu z dôvodu nedodržiavania dopravných predpisov ( nerešpektovanie prednosti – vozidla prichádzajúceho z prava) na rohu ulíc Kataríny Brúderovej – Zátureckého uvádzame, Váš podnet bol prerokovaný na zasadnutí Komisie výstavby, územného plánovania, životného prostredia a dopravy Miestneho úradu MČ Bratislava Vajnory dňa 05.10.2016 , komisia neodporučila osadenie predmetného spomaľovacieho prah, požiadame však mestskú políciu o zvýšenie kontrolnej činnosti – dodržiavanie dopravných predpisov v tejto križovatke.
Za Váš podnet ďakujeme a prajeme pekný deň.



Ing. Janka Meštaníková
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania