Bojnická - Žumpa na ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Veľký jarok so smradlavou stojacom vodou a odpadkami

12. apríl 2013

Marek Tettinger

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Dali sme vypracovať projekt na opravu prečerpávacej stanice kanalizácie, ktorá je v havarijnom stave. Problémom je okrem iného fakt, že prečerpávacia stanica bola pred rokmi dimenzovaná na prietoky, ktoré nezodpovedajú súčasnému počtu pripojených domácností ako aj odvodňovaných spevnených plôch. To isté platí pre kapacitu existujúceho výtlačného potrubia ústiaceho do areálovej kanalizácie Istrochemu.
Dodávateľa rekonštrukčných prác bude potrebné vybrať vo verejnej súťaži.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
12. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Dali sme vypracovať projekt na opravu prečerpávacej stanice kanalizácie, ktorá je v havarijnom stave. Problémom je okrem iného fakt, že prečerpávacia stanica bola pred rokmi dimenzovaná na prietoky, ktoré nezodpovedajú súčasnému počtu pripojených domácností ako aj odvodňovaných spevnených plôch. To isté platí pre kapacitu existujúceho výtlačného potrubia ústiaceho do areálovej kanalizácie Istrochemu. Dodávateľa rekonštrukčných prác bude potrebné vybrať vo verejnej súťaži.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
01. február 2014

AK

Aj tento rok je na Bojnickej žumpa..
29. december 2020

Martin Uváček

A po 6 rokoch čo? Zmenilo sa niečo?
29. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
26. december 2023

abc 123

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Tento jarok, kanál, alebo neviem ako by som to mal nazvať sa vždy po veľkých dažďoch, alebo topení snehu naplní takto a tá voda aj so smeťami tam stojí. Tento jarok sa ťahá čiastočne cez ulice Bojnická a Pribilinska. Bolo by super zistiť, kde je problém, určiť vlastníka a reálne to začať riešiť. Neviem či je dôvodom státia vody to že je to na niektorých miestach upchaté, alebo ten kanál nestíha taký veľký objem vody. Podobná situácia bola naposledy na jar 2023. Ďakujem
27. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania