Chýbajúci cyklostojan

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Zuzana Borosova 10. októbra 2016

Dobrý deň
Pred najväčšou knižnicou na Slovensku nestojí ani jeden cyklostojan, nieje možné si nikde bezpečne V blízkosti uložiť bicykel pri využívaní knižnice,pričom univerzitná knižnica sa vraj obrátila na Staré mesto S viacnasobnou žiadosťou O riešenie, A umiestnenie cyklostojanu, avšak Staré mesto neustále zamieta umiestnenie cyklostojanu A nerieši tento problém.
Riešenia určite sú, A je neprípustné že Staré mesto nechce hľadať riešenia S najväčšou knižnicou na Slovensku pre bezpečné uzamykanie bicyklov. Každé moderné mesto dokáže nájsť balans pre cyklo zázemie pri svojej historickej knižnici V centre (viď Bukurešť, Kodaň, Viedeň).

10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujem za podnet. Neviem o tom, že by Staré Mesto takúto žiadosť zamietlo. Zistím, či takúto žiadosť evidujeme. Prosím prípadne o jej preposlanie na [email protected]
Osobne nevidím problém, prečo by tam nemali byť stojany na bickyle, naopak, myslím si, že toto je miesto, kde by mali byť.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
06. máj 2018

Nacbo Ynmynona

Cyklostojan pred knižncou stále chýba.
29. máj 2018

Moni Cúciková

Chýbajúci stojan na bicykle

Pred Univerzitnou knižnicou na Ventúrskej pravidelne pravidelne vidím množstvo bicykloch pripevnených o mreže/potrubia atď. Včera som ich narátala spolu 12 a ten môj som už nemala kde pripevniť. Dennodenne knižnicu navštevuje množstvo študentov, stojan by veľmi pomohol.
14. jún 2019

Radka

Dobrý deň,

pred budovou UKB na Ventúrskej ulici stále neboli umiestnené stojany na bicykle a vedenie knižnice sa dlhodobo odvoláva nato, že nie je vlastníkom chodníka a teda nemá vplyv na nainštalovanie takýchto stojanov. Bude sa niekto zaoberať týmto problémom?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania