Skládka odpadu na pozemku SPF Na Pántoch vo Vajnoroch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Uzavretý
meno
Monika Volekova 10. októbra 2016

Divoka skladka drobneho odpadu sa na neoplotenom, necistenom pozemku SPF , ktory sa tiahne az ku plotu, ssls zvacsuje. Z miestneho uradu vo Vajnoroch som pred mesiacom dostala informaciu, ze vec pravne riesia, rada by som vedela ako pokrocili, pretoze vysledok nevidno. Ziadam mestsku cast; aby zabezpecila vycistenia pozemku v spolupraci s kym treba a zorganizovala stretnutie starostu Mrvu s obyvatelmi lokalitu na temu zelene, hlucnosti a ciernych skladok.

11. október 2016

Ing. Juraj Ondruška PhD.

Je smutné, že je stále táto lokalita ako keby "bohom zabudnutá". Žijú tam Vajnoráci a zaslúžia si aspoň určitý štandard našej MČ.

poslanec MČ
11. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
V piatok 7.10, sa stretol starosta so zástupkyňami obyvateľov Rybničnej ulice 61 a prerokovali viac ako 13 problémov týkajúcich sa tejto lokality. Zároveň sa dohodli na možných riešeniach. Riešenia sa týkali aj zelene, a skládok v okolí lokality na pozemkoch ktoré patria SPF. MĆ. Vajnory požiadala SPF o prenájom pozemku, Tým by sa vytvoril predpoklad aby sa o ne mohla starať mestská časť. Ostatné podnety riešime v spolupráci s odbornými pracovníkmi úradu.

S pozdravom




Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát Mestskej časti Bratislava-Vajnory
12. január 2018

Tinka Malinká

Ešte je to v riešení?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania