Kríky brániace vo výhľade na cestu Kadnárova 63,65,67

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zuzana 11. októbra 2016

Kadnarova ulica oproti bike ihrisku. Kriky po oboch stranach brania vyhladu na cestu, pripadne bliziaceho sa chodcu (dieta, matky s kocikmi...). Tieto kriky brania bezpecnemu vyhladu vodicovi pri vyjazde. Stalo sa uz X krat, ze sa v poslednej chvili objavilo auto pripadne chodec. Vodic vychadzajuceho auta musi stat skoro celym vozidlom na chodniku a predkom v pravom jazdnom pruhu aby videl ci sa nieco blizi z oboch stran(vid. prilohy). Staci danu zelen orezat a vyhlad bude 100% . Dakujem za vyjadrenie a vyriesenie problemu.

13. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo vašom podnete ide o cestnú zeleň, o ktorú sa stará správca komunikácie a tým je magistrát. Požiadali sme kolegov z magistrátu o riešenie tohto podnetu.

So srdečným pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. február 2018

Martin U

Smerom do Rače boli kríky ostrihané.
22. február 2018

Zuzana

To vazne? Vyrieseny? Tento ker sme strihali na vlastne naklady s priatelom!!! Laskave si nepripisujte nieco co ste nespravili! Vdaka
22. február 2018

Odkaz pre starostu

Vážená pani užívateľka Zuzana,

rád by som Vám priblížil ako portál odkazprestarostu.sk funguje.
Portál prevádzkuje nezisková organizácia Inštitút pre dobre spravovanú spoločnosť (SGI), administrátori portálu robia časovo náročnú prácu dobrovoľne a bez nároku na odmenu.

Uzatvorením podnetu na základe aktualizácie od užívateľa sa nikomu nič nepripisuje, nehnevajte sa, ale reálne nie je ani časovo ani personálne možnosť pre nás administrátorov kontrolovať či podnet samospráva alebo iná inštitúcia vykonala, ak nás o tom neinformuje sama, čo bol prípad tohto podnetu. Preto po aktualizácii od užívateľa bol podnet uzatvorený a daný na vyriešený, aj vďaka foto-dokumentácii, ktorá vyriešenie potvrdzuje.
V prípade, že ste podnet vyriešili sami, alebo v budúcnosti takto urobíte, pridajte prosím aktualizáciu a my podnet uzavrieme.

Ďakujeme že Vám záleží na verejných priestoroch.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
23. február 2018

zita

Pokial dobre vidim, z aktualizacnej fotky sa da usudit, ze bola ostrihana iba jedna strana, druha strana je neporusena, takze podla mojho nazoru podnet nie je 100% vyrieseny a tym ho treba opat zaslat Magistratu, aby spravca zelene dodatocne vykonal pracu, ktoru ma zo zakona urobit. Vdaka.
26. február 2018

Lucia L

Aj ja by som poprosila o vyriesenie tohto problemu, tiez som ziadala o odstranenie krikov, pretoze tadial chodievaju matky s detmi kazdy den do skoly a skolky, peso alebo na bicykloch a je to velmi nebezpecne ako pre chodcov, tak pre vodica, ktory musi stat na chodniku a ceste. Pan dotycny Martin U, poprosim o zaparkovanie na parkovisku a ked budete vychadzat, tak sa pozrite vpravo, ci je dany problem vyrieseny. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania