Urbanisticko-architektonická súťaž Športová hala

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Jaroslav Fekete 13. októbra 2016

Dobrý deň pán starosta Ing. Ján Mrva
Mestská časť Bratislava – Vajnory dňa 27.05.2016 vypísala: „VEREJNÁ SÚŤAŽ NÁVRHOV – verejná anonymná urbanisticko-architektonická súťaž Športová hala Bratislava – Vajnory“. Ide o objekt, ktorý sa v budúcnosti má nachádzať v blízkosti môjho trvalého bydliska, preto so záujmom očakávam zverejnenie víťazného riešenia. Lehota na vyhlásenie výsledkov bola predbežne stanovená do 22.09.2016 a následné zverejnenie súťažných návrhov na internetovej stránke do 7 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže. Dnes je už 12.11.2016 a doposiaľ som nepostrehol žiadnu informáciu o vyhlásení výsledkov. Pán starosta môžete mi dať informáciu, kedy dôjde k zverejneniu súťažných riešení?
Za Vašu odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom
Ing. Jaroslav Fekete
Rybničná 23

13. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Fekete
Ďakujeme za podnet. V urbanisticko-architektonickej súťaži na návrh športovej haly Bratislava – Vajnory komisia oproti predpokladanému počtu zasadala tri krát. Posudzovanie 12-tich návrhov bolo časovo náročné a komplikované. Preto sa lehoty uvedené v súťažných podmienkach posunuli. Termíny v podmienkach boli predbežné, dopredu je totiž ťažko predpokladať počet a kvalita predložených návrhov.

V súčasnosti je stanovený víťaz súťaže, aj poradie ďalších dvoch návrhov. Je pripravená zápisnica z vyhodnotenia návrhov . K jej uzavretiu sú však potrebné stanoviská od všetkých členov komisie. Nakoľko nám ešte chýba stanovisko jedného člena, nemôžeme zápisnicu uzavrieť. Po splnení tejto podmienky budú návrhy zverejnené v odbornej tlači aj pre laickú verejnosť. Návrhy sú pripravené, a po zaslaní informácie o výsledku všetkým uchádzačom, budú okamžite vystavené v DK Vajnory. Budeme o tom informovať aj na našej webovej stránke.

S pozdravom


Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory


13. október 2016

Jaroslav Fekete

Ďakujem za promptnú odpoveď.
S pozdravom
Fekete Jaroslav

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania