Nedokončená lávka ponad Einsteinovu

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

Neriešený
meno
Michal T 13. októbra 2016

Ponad Einsteinovu je uz vyse 10 rokov postavena lavka pre pesich a pre cyklistov, ktora ani po 10 rokoch (!!!) nema dokonceny zjazd smerom do Petrzalky. Kvoli tomu musia cyklisti na jednej z 3 najdolezitejsich cyklociest v Petrzalke R19 a sucasne medzinarodnej cyklotrase z Bratislavy do Rakuska pouzivat maly vytah, ktory absolutne kapacitne nepostacuje, znacne spomaluje jazdu a je stale popisany a smradlavy. Kedy sa uz konecne dobuduje zjazd z lavky, tak ako je to na druhej strane?

14. október 2016

Jaro

Nikdy, bude tam stáť budova už čoskoro.
24. október 2016

Michal T

V tom pripade treba v ramci vystavby budovy dobudovat lavku z nadchodu na chodnik. iba pokracovanie lavky smerom k Bille nebude stacit, lebo ten kruhovy zjazd (slimak) je tam strasne uzky pre bicykle a navyse vyusti za roh budovy, kde vznikne velmi konfliktne miesto a kde budu hrozit zrazky s chodcami iduci do/z obchodu.
19. november 2019

Martin Uváček

Lávka je už súčasťou budovy Einpark.
16. jún 2020

Peter Oravec

Dobrý deň, myslím, že tento podnet by bolo potrebné aktualizovať, a to vzhľadom na významné stavebné zmeny, ktoré v okolí lávky prebehli. Ďakujem.
06. október 2020

Martin Uváček

Lávka pokračuje do budovy Einpark. Cyklisti môžu využívať nový čistý výťah. Myslím že vyriešené.
06. október 2020

Michal T

Ani nahodou to nie je vyriesene, hlavna mestska cyklotrasa a medzinarodna cyklotrasa nemoze byt prerusena vytahom, nesplna to standardy na tvorbu cyklistickej infrastruktury.
10. marec 2021

Martin Uváček

No tak si tvrdnite na svojom názore Michal aj naďalej, ignorujte reálny stav skutočnosti. Podnet Vám vyriešia jedine ak zbúrajú Einpark a predĺžia Vám lávku, čo sa stane najskôr v roku 2100. Dovtedy tu môže tento vyriešený podnet stále svietiť ako neriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania