Na Blagoevovej 14 - značka zákaz vjazdu a za ňou parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Blanka 16. októbra 2016

Prosim preverit opravnenost umiestnenia znacky ZAKAZ VJAZDU s dodatkom OKREM ZASOBOVANIA KOMPREX s.r.o. na Blagoevovej 14, ako aj opravnenost dlhodobeho parkovania za znackou VYLUCNE dvomi vozidlami SPZ BA 867 DP a SPZ BA 442 ZE. Na znacke nie je ohraniceny cas zasobovania a konkretne dni. Preco Policia nepreveruje opodstatnenost parkovania spominanych vozidiel za zakazovou znackou, koho vlastne zasobuju?
Fy KOMPREX s.r.o., podla ORSR skoncila svoju cinnost 10.8.2015. Preto je dovod na odstranenie znacky, vodorovneho znacenia, a na skoncenie „cez znacku zadarmo vyhradeneho“ parkovania spominanych vozidiel. Je to verejne priestranstvo na parkovanie pre kohokolvek.
Kto schvalil dopr. znacku vynimocne LEN tu, ked na celej ulici su priestory v prenajme a viac ako 30 rokov sa zasobovalo.

24. október 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetné dopravné značenie nie je v správe mestskej časti. Bolo určené k použitiu hlavným mestom SR Bratislava pre spoločnosť KOMPREX spol. s r.o. Blagoevova 14, Bratislava. Bývalý konateľ spoločnosti uviedol, že prevádzkové priestory na Blagoevovej ulici budú užívané do konca tohto roku. Návrh na zrušenie dopravného značenia môže byť predložený v roku 2017 do dopravnej komisie magistrátu a v prípade súhlasného stanoviska odstránené.


mestská časť BA-Petržalka
16. september 2020

Pavol

Problém pretrváva naďalej. U znacku ZAKAZ VJAZDU obmenili dodatok OKREM ZASOBOVANIA. Aj napriek tomu stále do tohoto zákazu vjazdu vchádzajú vozidla a dlhodobo tam stále parkujú. To už mestská polícia nemá PAPUČE, alebo už splnili predpísaný ročný limit na pokuty, keď im to nevadí?
21. september 2020

Pavol

21.09.2020 + obrázok z dneška:
Problém pretrváva naďalej. Do priestoru označeného značkou ZAKAZ VJAZDU - OKREM ZASOBOVANIA stále vchádzajú vozidla a celý deň tam parkujú (spravidla od 08:00 do 18:00 hod). Minulý týždeň a tento týždeň tam konkrétne stoja 3 auta firmy (asi z Dunajskej Stredy), ktorá vykonáva na prízemí Blagoevovej 14 rekonštrukčné práce.

To už mestská polícia nemá PAPUČE na tieto autá, alebo už splnili predpísaný ročný limit na pokuty, alebo sú to kamaráti keď im to nevadí?
29. december 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
30. marec 2024

Palo Palfy

Toto verim, ze vyriesi PAAS regulacia, ktora sa v danom uzemi pripravuje na tento rok 2024.
31. marec 2024

Pavol

Vo veci nastal pokrok. Už asi mesiac pozorujem, že tam neparkuje ani jedno z troch mnoho rokov parkujúcich vozidiel pána podnikateľa a teda už tam neparkuje žiadne vozidlo. Asi konečne zasiahla mestská polícia a zopár vyrúbaných pokút problém vyriešila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania