Nepoužívané parkovacie miesto na Halašovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Dalibor 19. októbra 2016

Už pol roka je na Halašovej 41 vyhradené parkovacie miesto prázdne a vozidlo pre ktoré je toto miesto vyhradené parkuje už od mája 2016 na Pluhovej ulici. Je to zbytočné plytvanie parkovacími miestami a tu bývajúci obyvatelia si musia hľadať parkovanie v priľahlých uliciach.

20. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
25. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia zodpovedného pracovníka na vyhradené parkovacie miesto je v súčasnosti vydané platné povolenie.

Jana Plevová
12. máj 2017

Dalibor

Už v máji 2016, teda pred rokom som dal podnet na nevyužívané parkovacie miesto na Halašovej 41 a doteraz je toto miesto prázdne. Vozidlo uvedené na tabuli stále parkuje na vedľajšej ulici. Ostatní nemajú kde parkovať a tu sa toleruje rok prázdne parkovacie miesto. Je toto vôbec normálne? To kompetentným vôbec nevadí ? Overujú si takéto veci vôbec ???
25. október 2017

Dalibor

Problém nie je vôbec vyriešený - uvedené parkovacie miesto je prázdne už jeden a pol roka a dotyčné vozidlo stále zaberá parkovacie miesto na Pluhovej ulici.
08. október 2020

Dalibor

Parkovacie miesto na Halasovej 41 je už štyri roky neobsadené . Bolo to hlásené už v roku 2016 a vôbec nič sa s tým nerobí. Vozidlo už majiteľ pravdepodobne predal, pretože už sa tu neobjavuje. Ešte koľko rokov sa bude čakať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania