Parkovanie na Židovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

Este pred ukoncenim revitalizacie auta parkuju na zidovskej uplne nekontrolovane.

20. október 2016

Richard

Prosím MČ o vyjadrenie o aktuálnych plánoch v tejto zóne, aký bude vjazd a ako bude prebiehať kontrola vstupu vozidiel. Avizovaných 9 parkovacích miest je pre rezidentov nedostatočných.
Súčasný jediný možný vjazd počas rekonštrukcie, ktorý vedie cez parkovisko či pozemok súkromníka je v katastrofálnom stave. Kontrola parkovania v tejto zóne začala byť nulová. Miesta na fotografií pernamentne okupujú svojimi vozidlami aj zamestnanci BKIS. Sme svedkami, že si v najširšom centre mesta pod hradom môže zaparkovať hocikto hocikde a bezplatne.
23. február 2017

Igor

Mesto to vyriešilo - zrušilo parkovanie pre všetkých aj pre rezidentov. BPS -ka o nič neprišla, stratené miesta zo Židovskej a Mikulášskej ulice jej nahradili na Pilárikovej, Svoradovej a Zochovej. Znovu na úkor rezidentov. Tam kde mohli parkovať rezidenti parkujú teraz cezpoľní aj turisti od 16.00hod do 08.00hod a celý víkend zadarmo !!! Otázka pre program "Dobre vedieť: V ktorom hlavnom meste nájdete parkovanie zdarma v centre mesta? a)Praha, b.)Viedeň, c) Bratislava. Áno C je správna odpoveď.
25. november 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Už dávnejšie vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania