Vyhradené parkovanie v rezidenčnej zóne Silvánska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Dušan Idešic 20. októbra 2016

Zavedenie rezidencneho parkovania je ignorovane a zo strany Miestneho uradu nekontrolovane. Preco Mestska cast po zavedeni pilotneho projektu rezidencneho parkovania v zone Silvanska nezabezpecila aj informovanie o neobmedzenom parkovani na zaplatenych vyhradenych parkovacich miestach? Podla zmluvy je najomca zaviazany oznacit vyhradene parkovacie miesto casovym limitom od 15:00 do 08:00, co som si na svojom vyhradenom mieste na Levarskej ulici splnil. Zmenu odsuhlasenu zastupitelstvom mala zariadit Mestska cast. Riadne platime zvysene poplatky. Zamestnavat Mestsku policiu mimoriadnym vyjazdom je plytvanie financii z rozpoctu Karlovej Vsi a casovo narocne pre predplatitelov parkovacich miest.

24. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na predplatených vyhradených parkovacích miestach v zóne Silvánska sa parkuje bez zmien do 31.12.2016. To znamená, že miesta sú vyhradené pre uvedené EČV od 15:00h - 08:00h. Ostatné miesta časovo podliehajú režimu zóny Silvánska, t.j. sú vyhradené pre rezidentov zóny v čase od 18:00h - 07:00h.

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
24. október 2016

Dušan Idešic

Prečo ste potom prezentovali, že pri predplatených parkovacích miestach bude do 31.12.2016 neobmedzené parkovanie? Zavádzate a klamete.
24. október 2016

Dušan Idešic

Vazeny pan Klauco, preco prosim klamete a zavadzate. Precitajte si prosim vydania Karloveskych novin z mesiacov september a oktober co je tam prezentovane.
10. november 2016

big_brother

Pán Idešic, nechápem celkom jasne pointe Vášho podnetu, ale predpokladám, že si iba inak vykladáte formuláciu vety obsahujúcej slovo "bez obmedzení", ktorá bola v Karloveských novinách uvedená. Ak už došlo k akémukoľvek nedorozumeniu, nechápem prečo automaticky predpokladáte, že niekto úmyselne klame a zavádza... Ja neviem, ale mne pripadá, že MiÚ komunikuje s obyvateľmi viac než dosť, určite viac ako bolo donedávna zvykom, takže by sme mali byť radi a civilizovane komunikovať s MiÚ taktiež. Prajem všetko dobré!
10. november 2016

Dušan Idešic

Vazeny, ak ste cital Karloveske noviny zo Septembra 2016, tak tam bolo janse napisene, ze predplatene miesta su do konca roka 2016 bez obmedzeni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.