Cez prechod bezpečne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Thomas T 23. októbra 2016

Prosim o doplnenie dopravnej znacky: Žltá súvislá čiara (č. V 12b) v oboch smeroch, nakolko auta velmi casto parkuju priamo pred prechodom a tak zabranuju dobremu vyhladu nizsich chodcov na prichadzajuce vozidla. Tak isto vodic iduci po tomto useku nema sacu zbadat nizsich chodcov cez zaparkovane vozidla. Doplnenie znacenia a pripadne castejsia represia je nutna nakolko sa tu nedodrzuje vyhlaska. Ps: Nizsi chodec - DETI. Je tu skola a 2 skolky. Dakujem.

24. október 2016

Denisa

Prechod pre chodcov a nebezpecny vzajd aut pri MS Nejedleho

Chcela by som upozornit na problematicky prechod pre chodcov pri MS Nejedleho v Dubravke, ktory je sice namalovany, ale spomalovac je potrebne opravit, nakolko auta nezastavuju. A dalsi problem je, ze v mieste prechodu vchadzaju auta po chodniku k herni a restauracii, ktora sa tu nechadza, parkuju vsade po chodniku, cez ktory prejde denne mnozstvo deti zo skolky a vznika velmi nebezpecna situacia. Prosim kompetentnych o posudenie situacie a moznu napravu/minimalizovanie rizika, ktore tu denne vznika. Prosim podnet zaslat na MU Dubravka. Dakujem. D.B.
25. október 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, retardér necháme opraviť. Situáciu dáme posúdiť na referát dopravy.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
01. november 2016

Mirka

Dobry den. Pridavam sa, velakrat denne auta vychadzaju k herni aj restauracii Dubravska pivavren 2. Pricom ich zasobovanie a teda aj postavanie ich aut na rozvoz jedla je mozne z druhej strany budovy, kde to uz nie je chodnik. Je potrebne och na to upozornit a aj donutit urobit napravu.
Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania