Stav chodníkov v Dúbravke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 23. októbra 2016

Na chodníkoch sa nachádzajú výtlky - obrovské jamy vačšinou po celej šírke chodníka. Prípadne stĺpy v strede chodníka. Chýbajú bezbariérové prechody pri prechodoch cez cestu.

Kedy sa plánuje? :
1. oprava chodníkov
2. doplnenie bezbariérových prechodov

24. október 2016

Jardo Mladší

Tomu hovoríš výtlky?Príď sa pozrieť do Rače....to mate luxusné chodníky....
24. október 2016

Anonymný užívateľ

To nie sú tie hlavné. Ale nemám kapacotu fotiť celú Dúbravku. A hlavne pozri lepšie fotku, ide o precjod pre chodcov a "bezbariérový prístup". Ten prechod vedie k jednému z najväčších detských parkov. Chodí tade kopec mamičiek s kočármi. Každému komu je to na smiech odporúčam vyskúšť si to! A nerozumiem prečo riešiš podnety z Dúbravky keď si z Rače. Tento portál neslúži na porovnávanie problémov ale na ich poukázanie a snáď vyriešenie...
24. október 2016

Odkaz pre starostu

Prosím diskutujúcich, aby boli komentáre vecné a konštruktívne. Ďakujem,

Pavla Rachelová
([email protected])
25. október 2016

Odpoveď samosprávy

Naša mestská časť tohto roku zabezpečila opravy chodníkov a komunikácií len z vlastných peňazí za viac ako 200 000 EUR. Okrem toho niektoré ďalšie úseky v Dúbravke opravoval BSK a aj magistrát. V tomto roku sa porobilo podstatne viac opráv chodníkov ako v minulosti.
Podnety na túto komunikáciu sa tu už riešili, jedná sa o komunikáciu, ktorá je v správe magistrátu (všetky cesty kade ide MHD) a preto to musí opraviť magistrát. Už sme s nimi túto záležitosť riešili a na budúci rok prisľúbili úpravu priechodov pre chodcov na bezbarierové, na tejto ceste ich je ešte zopár ďalších ktoré to takisto potrebujú. Takisto by magistrát mal zabezpečiť aj opravu chodníkov na Repašského.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania