Orezanie stromu na Holíčskej 18

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Baluch 25. októbra 2016

Oznaceny strom na fotografii na Holicskej 18 sa osuchava o fasadu domu a sposobuje tienenie a neprijemne zvuky v bytoch. Prosim o jeho upravu zo strany k domu. Dakujem.

31. október 2016

Odpoveď samosprávy

Vo veci o podnetu, týkajúceho sa žiadosti o orezanie stromu na Holíčskej ulici 18, zasahujúceho do fasády oznamujeme, že požiadavku na orez stromov v blízkosti Holíčskej 18 už máme evidovanú na základe požiadavky zástupcu vlastníkov. Akékoľvek žiadosti, týkajúce sa orezávania stromov, sa podávajú len prostredníctvom správcu bytového domu, alebo zástupcu vlastníkov.
Orezanie bude realizované prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý koordinuje a vykonáva údržbu verejnej zelene v mestskej časti Bratislava-Petržalka. Orezávanie stromov a kríkov sa vykonáva v súlade s vyhláškou MŽP SR č. 24/2003 Z. z. v znení neskorších prepisov, ktorou sa vykonáva zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov, podľa ktorej sa rez živých konárov listnatých drevín s priemerom viac ako 5 cm vykonáva vo vegetačnom období od 1. apríla do 30. septembra, najmä v jeho prvej polovici, s výnimkou obdobia tvorby nových listov.


mestská časť BA-Petržalka
18. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
orez stromu bol zabezpečený pracovníkmi MP VPS Petržalka.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania