Rok stojace chatrajuce vozidlo - Osadná / Rešetková

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Lukáš 25. októbra 2016

Dobrý deň,
Auto ktoré je na fotografii zaberá parkovacie miesto už 1 rok. Nehýbe sa s ním, chátra. V predu nemá ŠPZ, predné kolesá vyfučané, chytá mach. Stojí pred domom osoby, ktorá je pravdepodobne jeho majiteľka. Takto chatrajuce auto zaberá parkovacie miesto. Žiadam o posúdenie môjho podnetu.
Ďakujem za odpoveď.

26. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
27. október 2016

nepšo

Dobrý deň Lukáš,
keby ste namiesto fotenia vyfučaných pneu a prednej časti vozidla odfotili nálepky tk a ek , zistili by ste , že uvedené vozidlo má aj napriek tomu , že nejazdí platné obe kontroly .

https://www.seka.sk/ov/1A10120A06F8D71B0909DF

To znamená , že mestská časť v tomto prípade nebude a ani nemôže konať , a vozidlo tam bude stáť aj naďalej , a až po uplynutí dátumu 18.05.2017 s ním bude možné niečo robiť...Pekný deň .
27. október 2016

Lukáš

Že má platné obe kontroly som si všimol. Stále to nič nemení na tom, že auto zaberá parkovacie miesto v oblasti kde je už ajtak problém s parkovaním. Nevidím dôvod prečo by sa mal brat ohľad na to, že ma platnú STK a EK keď auto stoji naozaj rok nonstop. Ak by bolo auto majiteľky domu pred ktorým auto stojí, tak nech si ho odloží do garáže a tam môže hnit koľko chce, ale aspoň bude o jedno miesto viac.
04. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia Verejného poriadku, ktoré vykonalo kontrolu - vozidlo má platnú TK a EK. Prednú ŠPZ má umiestnenú na viditeľnom mieste za predným sklom.


Jana Plevová
23. august 2021

Martin Uváček

Vozidlo je už dávno preč. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania