Skládka

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený

na začiatku Škultétyho ulice sa pod mostom a pri ňom v okolí železničnej trate tradične vytvára skládka

02. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
S pozdravom
13. apríl 2013

Odpoveď samosprávy


Hliadka mestskej polície vykonala dňa 3.4.2013 na základe podnetu kontrolu pozemkov, zameranú na dodržiavanie povinnosti údržby nehnuteľností v zmysle VZN mesta Prešov č.6/2010 o čistote mesta a verejnom poriadku. Preverovaním bolo zistené, že sa jedná o parcely ktoré nie sú vo vlastníctve mesta Prešov. Priestupok bol zadokumentovaný a ďalšie úkony budú vykonávané v zmysle zákona č.372/1990 Zb. o priestupkoch. Zároveň sme vyzvali vlastníka nehnuteľnosti na okamžite zjednanie nápravy.
Na záver Vám chceme poďakovať za doručený podnet, ktorým ste iniciatívne poukázal na konkrétny nedostatok a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
02. máj 2013

Odkazprestarostu.sk

Došlo k uprataniu skládky, alebo problém pretrváva? Ďakujem
02. máj 2013

Dávid Jaš

Podnet bude čoskoro aktualizovaný.
06. máj 2013

Dávid

Neporiadku sa nikto nedotkol, iba zarastol trávou, takže už nie je taký nápadný, kompetentní asi nemusia reagovať na vyzvania.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania