Osobné vozidlo s neplatnou STK odstavené v protismere.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Milan Jan. 04. novembra 2016

Na Remeselnickej ulici č. 2 je uz viac ako dva roky v protismere odstavene cervene osobne vozidlo Renault Pickup. Vozidlo je zrejme nepojazdne, STK vyprsala roku 2015 a ako je na fotkach vidno, okolo vozidla uz vyrastli spomedzi spar macacich hlav trsy travy a buriny, co isto casom narusi strukturu ulozenia kamenov a vozovka sa zacne v tom mieste rozpadavat. Je podivuhodne, ze za tie viac ako dva roky uvedene vozidlo nebolo riesene statnou, ci mestskou policiou uz len z dovodu, ze parkuje v jednosmernej ulici v protismere. Asi tade nejazdia, pretoze tam stoji uz minimalne od jula 2014, co si je mozne overit zobrazenim ulice na Google maps (priloha č. 4).

04. november 2016

Brano

Burina trochu podrastie a bude z toho dalsi priestupok, parkovanie na zeleni.
07. november 2016

Martin

Ja sa iba čudujem, ako dokáže mestská polícia na Raču z vysoka kašľať. Každý si tu parkuje "ako príde" a existuje iba jediný prípad kedy chodia rozdávať papuče a to prvé tri dni po tom, ako niekde pribudne zákazova značka (napr. zákaz zastavenia na Rustaveliho, alebo žlté čiary na Zarnovickej). Teraz sa tam parkuje veselo ďalej. Telefón na 159 absolútne nerieši dlhodobú nečinnosť mestskej polície v tejto časti mesta. Do hodiny by som v Rači rozdal 20 pokút...
07. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

toto auto stojí na ceste, ktorá je v správe Hl. mesta, takže podnet posielame kompetentným kolegom na magistráte. V tomto prípade MČ Rača nie je kompetentná konať.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
10. január 2017

Milan Jan.

Od uverejnenia podnetu ubehli 2 mesiace a auto si nadalej hnije bez pohnutia v protismere. Oslovil som mailom pani hovorkynu MČ Raca, komu to vlastne preposielaju ten podnet na vyriesenie??? Odpoved: "Komu presne na magistráte bol podnet poslaný, nevieme, odsmerujeme zodpovednosť za riešenie na magistrát a tam sa to dostane kompetentnému pracovníkovi."
S pozdravom Mgr. Eva Miklánková
Hovorkyňa starostu MČ Rača
Preco je bocna ulicka na periferii v zodpovednosti magistratu mi nezodpovedala. Tymto sposobom su tu odpinkane viacere podnety. Zial, na stranke odkazprestarostu.sk chýba pod Bratislavou moznost zaradit podnet priamo magistratu, je tam len kolonka Stare mesto, co nie je to iste. Takze podnet pre Admina :-)
10. január 2017

Odkaz pre starostu

Vážený pán Milan Jan,
podnety sa posielajú na oddelenie komunikácie a marketingu na Magistráte hlavného mesta.
Pri vytvorení podnetu je automaticky pridelená a preddefinovaná mestská časť, do ktorej územia geograficky daná ulica spadá.
Odoslať podnet priamo Magistrátu je v kompetencii administrátora, ak mu je známa informácia, že daný podnet spadá pod Magistrát hlavného mesta, alebo je priamo mestskou časťou tento pre-poslaný ako to bolo v tomto prípade.
Bližšie informácie o lehotách a postupe môže pomôcť zákon č. 79/2015 Z.z. o odpadoch, konkrétne § 67 ods. 1 zákona [ § 67 ods. 3 písm. d)]
S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava-Rača
26. január 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Skontrolujeme, či dané vozidlo nepoškodzuje životné prostredie. Ak sa to preukáže, požiadame o jeho bezodkladné odstránenie. Ak nie, zistíme jeho vlastníka a podľa zákona o odpadoch bude vyzvaný na odstránenie vozidla v lehote 60 dní.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
31. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetné vozidlo sa po dnešnej obhlaidke na danom mieste už nenachádza.

S pozdravom,

Eva Miklánková, hovorkzňa MČ Rača
31. júl 2017

Milan Jan.

Dakujeme MP BA, ktora problem vyriesila a Magistratu za ochotu problem riesit. S pozdravom M.J.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania