Premiestnená zákazová dopravná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Dušan Veselý 01. apríla 2013

Na ulici Jozefa Hagaru (pred blokom Hagarova 17) niekto svojvoľne premiestnil dopravnú značku - Zákaz vjazdu pred pár rokmi. Napriek tomu, že viem o sťažnosti občanov na Oddelení životného prostredia MÚ Bratislava - Rača u p. Gašpierika (vedúceho oddelenia), nič sa s tým nerobí už minimálne 4.mesiac.
Chcel by som vedieť, kedy sa vráti dopravná značka na pôvodné miesto?
Pôvodné a nové (nelegálne) umiestnenie dopravnej značky je zrejmé podľa fotografie.

02. apríl 2013

Peter

a ti auta na chodniku nechali zrejme iba 1,5 cm a nie metra :))
04. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Ulica Jozefa Hagaru, v úseku od Vrbenského ulice po ulicu Kadnárovú, je z dopravného hľadiska jednosmerná komunikácia. Preto je aj označená príslušným dopravným značením. Prvá dopravná značka B 2 - Zákaz vjazdu je v tomto úseku umiestnené na križovatke ulíc J. Hagaru a Kadnárova, ďalšia pri obytnom dome Hagarova 17 /nakoľko sa sem dostávajú motoristi, ktorí odbočujú pri pošte cez podjazd/, a túto niekto svojvoľne odstránil, a posledná je umiestnená na križovatke ulice J. Hagaru s komunikáciou sprístupňujúcou komplex garáží pri Meopte, kadiaľ sa dá dostať aj cez Vrbenského a Kadnárovú ulicu na Peknú cestu. Na chýbajúcu dopravnú značku sme boli pred časom upozornení, avšak na zabezpečenie osadenia dopravných značiek muselo byť uskutočnené verejné obstarávanie na dodávateľa dopravného značenia.

Aktuálne je verejné obstarávanie ukončené a doplnenie dopravného značenia je v súčasnosti u vysúťaženého dodávateľa objednané.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
04. apríl 2013

Dušan Veselý

Vyhlasená súťaž a trvá koľko? 4 mesiace? To objednávajú z číny?
09. apríl 2013

Dana

Pán Dušan Veselý v mene obyvateľov Hagarovej Vám veľmi pekne ďakujeme za tento vás geniálny podnet. Na tejto ulici žijem x rokov ale absencia tejto nezmyselnej značky nám nikomu (snáď okrem vás) nechýbala. Od dnes môžme očakávať další úsek, kde budu môcť mestski policajti na tutovku čakať na previnilcov a plniť mestskú kasu. Tej značke dávam životnosť tak týždeň, maximálne dva.
09. apríl 2013

Xyz

Možno to bol prvoaprilovy zartik pána D.V.
10. apríl 2013

Strašne sa teším , že mám jednosmerku na Hagarovej

Môžte si odškrtnúť , že vyriešené ! Strašne by ma zaujímalo čo Vás k tomu viedlo , popravde sa asi nudíte a máte potrebu sa realizovať. Ak nabudúce dostanete podobný geniálny nápad , prosím napočítajte do 10 a rýchlo naň zabudnite.
10. apríl 2013

Dušan Veselý

Ta značka tam bola kedysi tiež a nejaky aktivista ju stade odstranil. Idem si pripraviť fotoaparat a nejaku kamufláž na maskovanie.
12. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Fotodokumentácia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania