Zanedbaná údržba zrevitalizovaného vlasteneckého nám.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Vlastenecké nám. bolo zrevitalizovane, ale žiaľ nie je zabezpečená nutná pravidelná udrzba či už o zeleň, odpadkové kose alebo lavicky,nakoľko sú podnety opakovane. zaujímalo by ma, kto kontroluje vykonanie rozsahu údržby o zeleň, ktoré je platené z našich daní. Taktiež je otázna kvalita realizovanej revitalizácie, nakoľko sa prepadáva podklad pod zamkovou dlažbou v mieste, kde ju zatazuju iba chodci pri lavičke. Otázna je aj kvalita lavičiek a odolnosť ich povrchu. Nevzťahuje sa na dané dielo ešte záruka?

10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet vo veci potreby zlepšenia údržby zelene, čistoty a poriadku na Vlasteneckom námestí bol postúpený na zabezpečenie na Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý koordinuje a vykonáva údržbu verejnej zelene v mestskej časti Bratislava-Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
08. november 2019

Martin Uváček

Niektoré veci z podnetu - prerastené kríky, vykrivený kôš, trojnožky sú už vyriešené. Ostávajú už len ošarpané lavičky.
05. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Na základe opakovaných výziev Mestskej časti Bratislava-Petržalka správca objektu zabezpečil niektoré prevenčné opatrenia na elimináciu negatívnych faktorov spôsobených holubím trusom, na fasádu objektu boli tiež inštalované hrotové zábrany. Momentálne je priľahlá pešia komunikácie vo vyhovujúcom stave.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.