Vianoce 2016 - osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý
meno
Martin Jansky 08. novembra 2016

Dobrý den rád by som sa spýtal ktore ulice v starom meste budú tento rok vyzdobené svietiacimi ozdobami tento rok? A či sa planuje aj nieco nove?

22. november 2016

Outdated

Na Klobúčnickej pribudli nové biele LED gule a na stromčeku, biele LED-ky po obvode Primaciálneho námestia na Hlavnom námestí červené a strieborné gule rôznej veľkosti. Inak som si nevšimol nič nové, zato niektoré veci ubudli.
Napríklad sa zdá, že to mesto vzdalo s tými lustrami čo bývali nad Primaciálnym námestím, a zo začiatku aj na Klobúčnickej, no potom boli premiestnené na Františkánske námestie, kde sú teraz nové nízke stromy a nie je ich kam zavesiť. Na Laurinskej chýba jedno LED ihličie, lebo z nejakých dôvodov odstránili preves cez ulicu. Na Panskej chýba jedna modrá "pol-elipsa", kvôli reklame. Pod Michalskú bránu dali len jednu "pol-elipsu" namiesto pôvodných dvoch, a nad kilometrovník nezavesili biely LED veniec (nie je to prvýkrát), z nejakého dôvodu tam už nie je ani normálne svetlo počas roka a je tam tma.
Ďalej zabudli zavesiť jednu LED dvojhviezdu s ornamentom (to čo je aj na obchodnej) na koniec Kapucínskej pri zjazde na Staromestskú.
Vločky na červenom pozadí "opravovali" tým, že malé nesvietiace vločky jednoducho odstránili bez náhrady. Ak nesvietila časť väčšej vločky, nechali to tak. V prvý deň prevádzky nesvietila červená polovica jednej z ozdôb, no možno to už opravili. Stále lepšie, ako minulý rok, keď nefunkčné stroboskopy nahrádzali žiarovkami, alebo v rokoch 2013 a 2014, keď dali výzdobu z Ventúrskej a Panskej na Laurinskú a výzdobu z Laurinskej nedali nikam.
16. jún 2021

Martin Uváček

Podnet sa už po toľkých rokoch môže uzavrieť. Vianočná výzdoba sa opakuje každý rok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania