Parkovanie pred zavodom Volkswagen

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Roman Salkovic 12. novembra 2016

Dobry den,

dokedy bude mestskou castou ticho akceptovane hrube parkovanie zamestnancov VW priamo na trave, ako aj na prilahlom poli? Auta vychadzajuce z tychto miest znecistuju vozovku, na ceste je blato a vela kamenov, ktore odskakuju od prechadzajucich aut a zaroven je uz uplne znicena trava na celom useku (cca 100 metrov).

13. november 2016

Alexander

Volkswagen by v ramci svojich ekologickych opatreni, o ktorych si citame v Devexe mohol zaviest aj nejaky ekobonus pre zamestancov, ktory pouzivaju MHD, tak aby bol pre nich financne zaujimavy,,,alebo inak zaujimavy... , aby ich motivoval viac pouzivat MHD a pripadne ked uz sa tak velmi rozsiruje, by si mohli aj platit nejake dalsie autobusy a vozit si zamestnancov do fabriky hromadne... a setrit zivotne prostredie ale aj prejazdnost ciest a kruhovych objazdov aj tak, ze ich zamestanci nebudu takmer vsetci chodit do prace kazdy sam a autom...potom to takto vyzera a za chvilu ked sa spustia nove haly budu vsetky okolite polia posiate iba parkujucimi autami....
13. november 2016

Cvirik

Pripadne im vyplácať minimálnu mzdu...aby sa im nevyplacalo chodiť autom.
14. november 2016

Peter

....lebo zákonom chránené zvieratko VW ... mnoho "parkujúcich" vozidiel má zahraničné EČV...zväčša rumunské a poľské čo svedčí o tom, že sú to montážnici a pracujúci na výstavbe novej haly respektíve na stavbách rozširujúceho sa VW....čudujem sa majiteľom priľahlých pozemkov, že nedali tie autá ešte odtiahnuť. A mimochodom, pre koho je teda určené neoficiálne parkovisko, čierna stavba, pri križovatke cesta Kuster / J. Jonáša ???
14. november 2016

Martin Lang

inak ten autobus existuje a chodi v ramci dnv zadarmo. Ono sa jedna vacsinou o navstevy. VW zriadilo aj velke parkovisko oproti colnemu uradu akurat ho lidia nevyuzivaju lebo by sa museli trochu prejst na branu. Dalej sa v ramci vystavby novej haly a logistickeho centra planuje aj parkovaci dom. Len ho budu musiet ludia aj pouzivat. Parkovisko kusok od brany zial uz nebude. Nieje kde ..
21. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Komunikácie okolo VW patria do majetku a správy Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy.
Podnet im bol odstúpený na riešenie.

Ing. Karol Oreský
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
Miestny úrad Devínska Nová Ves
Novoveská 17/A, 843 10 Bratislava
28. november 2016

Lubo

no dobre, takze tie dlhe rady aut a v tme sa prepletajuce osoby krizom-krazom po ceste fakt nikoho netrapia. Ani VW, ani spravcu cesty, ani majitela pozemku, kde na kraji cesty parkuju. Chodte sa pozriet, ako "vytazilo" mesto z takejto obrovskej fabriky v inych europskych mestach. Bratislava a Devinska je popoluska, ktora vdaka VW ma v prd... cesty, denne zapchy pri striedani zmien, vecna prepchate obchody a ostate vsetky rohy a zakutia, lebo niekde ti ludia aj nakupuju a vylucuju tekutiny i exkrementy.
26. október 2017

Roman Salkovic

Situacia je po roku takmer nezmenena, pole z povodneho podnetu je uz pravidelne obsadene desiatkami aut. Naviac sa zacinaju rozmahat nelegalne parkoviska aj na prilahlych poliach par metrov od povodneho. Ludia si tu zvykli zaparkovat doslova kdekolvek. Naozaj taketo nicenie komunikacii a zivelne parkovanie vyhovuje magistratu aj VW???
27. október 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet sme opätovne odoslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]
19. február 2021

Roman Salkovic

Dobry den, prosim o preposlanie podnetu magistratu, stav je aj po par rokoch nezmeneny. Dakujem.
20. február 2021

Silvia Vilhanová

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný magistrátu.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
admin pre DNV
([email protected])
25. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. november 2022

Marek Madaj

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený stav je rovnaký ak nie horší nie je kožné osadiť značku zákaz zastavenia v celom úseku od križovatky s opletalova ? Stav nezmený 7 rokov ! Už aj na mapách je to vidno ako vyjazdené aj s autami

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania