Blokovanie kontajnerov na Višňovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
David Rau 13. novembra 2016

Dobrý deň,
bolo by možné riešiť problém zablokovaných kontajnerov na Višňovej ulice medzi vchodmi 13 a 15. Nakoľko takmer denne sú kontajnery zablokované autami parkujúcimi pred kontajnermi na vyznačených červených miestach. Smetiari takéto kontajnery potom nemaju ako vyprazdnit a stava ze aj dva tyzdne po sebe nie su smeti vyvezene. Rovnako parkujuce auta vyrazne obmedzuju aj pesi pristup ku kontajnerom. Taktiez casto zostava medzera na prejazd auta (modra sipka) nieco iba vyse 2,5 metra, co je len pre prejazd osobneho auta.
Ako priklad riešenia problemu uvádzam osadenie zákazu zastavenia (prip státia) na usek pred kontajnery, doplnenej žltou čiarou ako je uvedene na obrazku.
Dakujem za vyriešenie

15. november 2016

Michal T

Velmi rozumny podnet.

Inak ta stena by si tiez zasluzila namalovat. Nejaky dobry streetart by ju ozivil na nerozpoznanie: https://www.ezin.sk/2016/10/26/uzasny-priklad-toho-ze-nie-vsetky-graffiti-su-nevkusne-carbanice/
21. november 2016

David Rau

V tomto pripade sa to priamo tyka mestkej casti, kedze jeden z predmetnych kontajnerov je urceny pre skolku Na Revine, ktoru spravuje mestska cast.
18. august 2017

David Rau

Po priamej urgencii samosprávy, bolo značenie osadené. Ešte podľa projektu dopravného značenia chýba žltá čiara, ale dúfam, že bude v dohľadnej dobe vyznačená aj tá. Ďakujem vyriešenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania