Závodná-Parkovacie miesta na Závodnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Silvia 14. novembra 2016

Ziadam o vytvorenie rezidencnych parkovacich miest na pozemnej komunikacii Zavodna, nakolko parkovisko na Zavodnej 3 preslo do sukromneho vlastnictva, co skomplikovalo zivot majitelom cca 240 bytov v dvoch bytovych domoch na Zavodnej 3/b a 3/c. Prosim o info ako postupovat ak chceme mestsku cast poziadat o vytvorenie novych parkovacich miest na ul. Zavodna.

15. november 2016

jaro

Srandista.
15. november 2016

Roman Salkovic

Este stale tusim prevlada pocit, ze ak vlastnim auto, mam automaticky pravo zaparkovat rovno pred domom a samozrejme zadarmo. Priestoru je v mestach coraz menej, ceny pozemkov stupli za posledne roky neskutocne a aut pribuda coraz rychlejsie. Dokedy si myslite, ze je takyto stav udrzatelny?
16. november 2016

Lucka

Aj cesta a chodník na Závodnej ulici je v súkromnom vlastníctve...
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Mestská časť nemá v pláne budovať parkovacie miesta na Závodnej ulici.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania