Rozrytá tráva vo vnútrobloku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Dobry den, poprosim Vas o riesenie problemu, pri prerabke bytu si novy obyvatelia nechali odstavit kontajner v parku (vnutroblok) medzi Revuckou a Pavlovovou ulicou. Ich konanim bol zniceny porast a rozryty teren. Je mozne ich pokutovat, popripade inak oslovit aby bola skoda napravena?

04. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, ktorým ste nás upozornili na zničenú zeleň vo vnútrobloku Revúcka, Pavlovova ulica.
Pracovníci referátu životného prostredia riešili tento podnet s vlastníkom bytu, ktorý si kontajner objednal na vypratanie bytu. Na stretnutí s vlastníkom boli prijaté tieto nápravné opatrenia, ktoré je povinný vykonať: zeleň bude upravená do pôvodného stavu - vyrovnanie povrchu s vysiatím parkovej zmesi odborne spôsobilou firmou, úprava chodníka a cestnej komunikácie od znečistenia blatom z rozjazdeného terénu. Mestská časť následne vykoná kontrolu, či boli opatrenia splnené.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
10. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zamestanci referátu životného prostredia vykonali dňa 10.4.2013 kontrolu uložených opatrení za účasti vlastníka bytu na mieste, kde bol kontajner. Na obhliadke bolo zistené, že terén je vyrovnaný, cesta je pozametaná. Zároveň vlastníkovi bolo ešte navrhnuté, aby terén povalcoval, vyhrabal a odstránil kamienky.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
11. január 2014

Peter K.

Diviaci vtrhli za brany mesta, zastavte ich pokial neucitia nas strach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania