Krátky interval zobrazenia mapy siete v električkách

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Peter Oravec 16. novembra 2016

Na displejoch v nových električkách sa zobrazuje mapa siete, resp. dve rôzne mapy siete električiek, na veľmi krátky čas, cca. 5 sekúnd. Za taký krátky čas nie je možné prečítať a zorientovať sa v mape. Prosím o opravu a nastavenie dlhšieho času zobrazenia siete električiek.

19. november 2016

Karlovešťan

A načo, keď tlačené mapy sú nad každými dverami ?
19. november 2016

Peter Oravec

Karlovešťan, súhlas, presne ste to vystihli, zrušenie zobrazovania máp na displeji je druhé riešenie. Načo sa tam mapy, ktoré sa zobrazujú na 5 sekúnd?
22. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Oravec,
ďakujeme za Váš podnet, na obrazovkách sa zobrazujú mapové podklady, ktoré sa premietajú spolu z informáciami pre cestujúcich na jednej strane. Na celú obrazovku pokiaľ vozidlá nestoja v zastávke tak ide veľká mapa cez obidva monitory a keď je vozidlo v zastávke, tak je menšia iba v jednom monitore. Nakoľko je tam dosť informácii, ktoré sa premietajú aby všetky prešli počas jazdy budeme sa snažiť predlžiť interval na zobrazenie mapy. Je pravda, že menšia mapa je staršia, DPB ju chce v najbližšej dobe meniť, ale nakoľko sa nahrávanie a výmena súborov robí manuálne u každého jedného vozidla je to zdĺhavejší proces.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
22. november 2016

Peter Oravec

Vážený pán odbor propagandy a manipulácie Dopravného podniku Bratislava, a.s.,
v takmer všetkých nových električkách je stále na monitoroch mapa, na ktorej je zobrazené, že cez Jesenského, Štúrovo námestie a Vajanského nábrežie smerom na Šafárikovo námestie nechodia električky. Pritom premávka električiek cez Šafárikovo námestie bola obnovená 15.6.2016 (!). Neaktuálna mapa v električkách iba mýli domácich aj turistov. Za takmer pol roka ste neboli schopní urobiť s tými mapami takmer nič a stále sa iba vyhovárate, čo sa volá alibizmus a impotencia. To vám už pri inštalácii tých máp do monitorov naozaj neskrslo v hlave, že 5 sekúnd na zobrazenie mapy je absolútne nezmyselných? Čo tam vlastne robíte, na čo tam ste?
20. apríl 2017

Ignác gwsssc

Co je v V riešení? OD 16. novembra 2016? To naozaj je podla vas stale "V riešení"?
06. november 2017

Peter Oravec

Interval zobrazenia mapy bol predĺžený na cca 11 sekúnd, čo neviem, či je pre cudzinca dostatočné na zorientovanie sa v mape, ale je to viac, než to bolo, takže podnet je vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania