Neočistený cyklochodník pri Karloveskom ramene

Zodpovednosť za riešenie: STaRZ

Neriešený

Cyklotrasa pri Karloveskom ramene je pokrytá zhnitými šmykľavými listami. Nie všetkým cyklistom sa končí sezóna s príchodom jesene. Ak chcete podporovať cyklodopravu, starajte sa poriadne aspoň o tých pár kilometrov cyklotrás, ktoré tu sú.

22. november 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

kedysi ako student som prispieval k cistote mesta.. zobral metlu a zametal na safku...teraz maju bikeri aj cyklo chodnik a nezamecu si ... iba pozaduju service...!!!!
zriadil by som poplatok "bike fee" z coho by sa platilo taketo ako zametanie chodnikov pre VAS... suhlasis?..
22. november 2016

Kristina

Ja takúto bike fee poznám, volá sa miestna daň, ktorú mestu platím ;-)
22. november 2016

Stefan

Pravdu mate obaja. Ano platime dane ale clovek by obcas mohol prilozit ruku k dielu aj sam. Listie pada na zem vsade. To sa neda tak lahho vsade odpratat. ale na drujhej strane je pravda aj to, ak sa nahodou o to stara magistrat, tak to ciste nebude nikdy. Oni odkedy je tam p. Nesrovanal, ktory si robi len vlastnu PR na vsetko doslovne kaslu. Ani cloveku neodpisu. Vid cyklocesty na dolnozemskej.
22. november 2016

Kristina

Sorry, ale naozaj nevidim dovod, preco by som mala ist zametat cyklochodnik, ktory ma niekto iny v sprave a ja mu za tu spravu svojimi danami platim... Respektive, OK, raz by sa dala spravit partizanska akcia a pozametat to, ale to nie je trvalo udrzatelny pristup.
Moja pointa je aj v tom, ze mesto predsa chce riesit problematicku dopravu a motivovat ludi, aby prestupili z aut napriklad aj na bicykle. Ked im k tomu vsak nebude garantovat bezpecne podmienky - napriklad cyklotrasy, na ktorych nehrozi, ze sa smyknu na listoch ci snehu, nikdy sa to nestane.
22. november 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

samozrejme ze v tejto dobe nedonutime nikoho aby od seba isiel prikladom.. ale bol to príspevok z mojej skusenosti.. ze niekedy aj od seba treba zacat!
22. november 2016

Stefan

Ano mas pravdu, malo by sa o to mesto starat. ja som uz par krat pisal na magistrat. Oni ta jednoducho ignoruju. To co je tam teraz je jeden velky bordel na cele s tym nasim velkym primatorom. On si okrem vlastneho PR nicomu nevenuje, ma na haku dake cyklocesty. Dokonca aj na mestke casti kasle. On je tam len na kukuc pre inych, ktori ho tam riadia. Co zo svojich slubov splnil? Nic. aj tie trojnozky sa len presunuli. V jeho zaujme su uplne ine priority ako daka starost o zelen alebo nebodaj cyklocesty. Ako vyzeraju cesty smerom von? Sama reklama. To iste je aj BSK. Ten sa tak stara o svoje cesty ze az raz kosili cestu smerom na Senec. Hanba co sa tu deje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania