Nová križovatka pri Drevone

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Dobry den,
chcel by som sa spytat kompetentnych naco sa caka s otvorenim novej krizovatky oproti Drevone? Uz asi mesiac je to hotove, nikto tam uz nic nerobi ale stale to je uzavrete....

22. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

momentálne prebieha kolaudačné konanie troch špeciálnych stavebných úradov na dopravu, Okresný úrad Bratislava, Bratislavský samosprávny kraj a mestská časť Rača. Každý stavebný úrad samostatne a zároveň v koordinácii s ostatnými kolauduje svoj úsek. Momentálne sa odstraňujú závady, ktoré boli identifikované na miestnom zisťovaní kolaudačných konaní. Po ich odstránení budú vydané 3 povolenia na užívanie predmetnej križovatky.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. november 2016

Juraj

A kedy mozeme ocakavat ze krizovatka bude otvorena?
22. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

konkrétny termín zatiaľ ešte stanovený nie je.

S pozdravom,



25. november 2016

orbitalfunk Pavúk

Križovatka je spustená, prosím označiť ako vyriešené.
25. november 2016

Juraj

Orbitalfunk, bohuzial stale to je uzavrete
28. november 2016

Lubomir

Nebezpecna ne(uzavreta) krizovatka

Krizovatka, ktora neskolaudovana uz mesiace je riziko pre vodicov. Za dna a sera takmer neviditelne sede pletivo, ziadne reflexne nprvky. Odbocovacie pruhy bez zatarasov, znacky bez orandzovym preskrtnute pruhy (ze nie su v prevadzke). Auta co uz vosli do krizovatky zistili ze je neprejazdna ked ostali stat na elektrickovej trati. Kto toto dovolil???!!!
28. november 2016

Lubomir

Taku dlhu dobu len provizorne uzavrete (ak sa to vobec da nazvat uzavrete) je hazard so zivotmi a porusenie vsetkych predpisov, ktore len mozu existovat. Toto MU Raca nevadi ?
10. december 2016

Juraj

Dobry den, dnes som asi tri minuty cakal pri "krizovatke" a behom toho 2 takmer kolizne situacie. Prve auto chcelo odbocit ale ked zistilo ze sa neda, tak sup tam spiatocku a hop na prechode panko co isiel s obchodu. Skoro ho zrazil... Ani nie o minutu neskor dalsie auto chcelo odbocit, ale tohto to provizorne pletivo nezastavilo. Sup ho cez chodnik kde som stal s kocikom. Keby som sa neposunul asi by nas panko presiel... To fakt cakate az sa tam nieco stane? Alebo cakate az pride niekto s kamerou a mikrofonom a budete hviezdami v televiznych novinach???
14. december 2016

Lubomir

Dokedy nas bude Raca ignorovat?
15. december 2016

Lubomir

este jedna situacia zo vcera
http://youtu.be/se4bPwCqmMo
27. december 2016

Juraj

Neviem ci to pletivo co tam bolo niekto ukradol ale uz tam nie je ale pribudli tam uzasne pasky "zakaz vstupu". Bohuzial pasky nevydrzali, uz su potrhane a uz som videl normalne aj auta tadial chodit ako keby to bolo otvorene.
Nemam nic proti tej krizovatke, dokonca ju aj uvitam, ale nech je normalne oznacena a sprevadzkovana. Takto je to nebezpecna krizovatka kde moze dojst k nestastiu!!! Zalepene znacky urcujuce prednost, auta parkujuce v krizovatke a tym padom blokujuce vyjazd z nej...
Je to hanba ze od vinobrania kedy to bolo v podstate uz hotove sa nikto z kompetentnych nezmohol a nezdvihol ruku zo stola o 10 cm a nedal blbu peciatku na papier.
29. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,


križovatku sa pokúsia zabezpečiť. Dňa 29.12.2016 nadobudne právoplatnosť posledné rozhodnutie, takže križovatka by mala byť v januári sprístupnená.


S pozdravom


Eva Miklánková
05. január 2017

Lubomir

Krizovatka je spustena, znacky odkryte. Dakujeme MC Raca ze neurobila NIC napriek upozorneniam pre zabezpecenie bezpecnosti v krizovatke, necinnost trvala asi 3 mes. DAKUJEME
03. júl 2018

Aeon

Po roku a pol od kolaudácie je križovatka rozbitá. Konkrétne jarok na dažďovú vodu - mreže aj betónové tvárnice, najmä pri odbočovaní smerom do mesta je to pri prejazde cítiť. Buď použitý materiál nie je určený na takúto záťaž, alebo bola nesprávne osadený. Fotku prikladám, ale jama je v skutočnosti väčšia než sa z nej zdá.
05. júl 2018

🌳

Inými slovami, prosím admina o znovuotvorenie. Aj keď sa obávam, že pre staré podnety nechodia notifikácie, lebo toto nie je prvý prípad, kedy opakovaný komentár k staršiemu podnetu ostal bez reakcie.
15. marec 2019

🌳

Keďže bol zadaný novší podnet na to isté https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/55448/prejazd-cez-kolaje-oproti-drevone prosím o ich zlúčenie.

Ak sa to nedá, tak tento podnet vráťme do stavu Vyriešený (pôvodne bol o uzavretej križovatke, čo už neplatí. Riešiť zlú kvalitu som chcel v tomto podnete kvôli prípadnej reklamácii stavby, ale zjavne sa na takú možnosť samospráva ani DPB nechystá.).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania